X
X

Vatanım Sensin 58. Bölümde Yunan Kumandanı Filippos, Cevdet’i öldürecek mi? Vatanım Sensin 59. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

31.05.2018 Perşembe 10:14 (Güncellendi: 18.06.2018 - 09:30)

Vatanım Sensin’in 31 Mayıs 2018 Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde Cevdet, Yunan askerleri tarafından tutuklanır. Yunan Kumandanı Filippos’un kafasına silah dayadığı Cevdet, Milli Mücadele’deki en mühim sınavını vermeye başlar. Cevdet, bu sınavı geçebilecek mi?

Türk Ordusu, en zor savaşlarından birini verir. Cephede savaşan askerler, Mustafa Kemal Paşa’nın emirleriyle vatanı savunmak için canları pahasına mücadele ederler. Mustafa Kemal Paşa ise düşmana karşı geri çekilmeyi değil, canları pahasına düşmanı yurttan atmak için savaşmalarını emreder. İsmet Paşa’nın kumanda ettiği orduyu çetin bir sınav beklemektedir.

Gerçek vazifesinin Filippos tarafından öğrenilmesini isteyen Cevdet, yaptığı planla ifşa olduğunun zannedilmesini istemişti. Cevdet ile Yakup’un metruk bir yerde buluştuğunu gören Filippos, büyük bir ihanete uğradığını düşünmüştü. Cevdet’i tutuklamak yerine onu adım adım takip etmek isteyen Filippos, kendisinin büyük bir tuzağa düştüğünün farkında değildi. Filippos’un, oğlu Aleksi’den başka güvenebileceği kimsesinin olmaması onu zor bir duruma soksa da Mustafa Kemal Paşa ve Türk Ordusu’nun bir sonraki planını öğrenebilmek için dikkatli davranmak zorunda kalıyordu. Lakin Leon ile Aleksi’nin karşı karşıya gelmesi, Aleksi’nin ölümüyle sonuçlanır. Filippos için en büyük darbe bu olur ve savaştaki en büyük kalesini, oğlunun ölümüyle kaybeder. İntikam ateşiyle yanan Filippos, Cevdet ile yüzleşmek için doğru zamanı beklemeye başlar.

Öte yandan Leon ile Azize’yi karşı karşıya getirecek bir hadise yaşanır. Bir gece sokak ortasında Yunan askeri karşısında Leon, Azize’nin tutuklanması için emir verir. Azize’yi bekleyen büyük tehlike ne? Leon ile Azize’nin arasındaki hesaplaşma nasıl sonuçlanacak?

VATANIM SENSİN VİDEOLARI