Diziler

Vatanım Sensin 28. Bölüm

18 Mayıs Perşembe 2017'de yayınlanan Vatanım Sensin yeni bölümde Azize ile Cevdet, birlikte hareket ediyorlar; Türk milletinin kurtuluşu için yeni bir plan yapıyorlar!

Vatanım Sensin 28. Bölüm izlemek istiyorsanız, tam bölümü burada bulabilirsiniz.

İşte Vatanım Sensin son bölümden tüyolar!

Yörüklere yapılan katliam, herkesi derinden etkiler. Cevdet bunu yapanlardan intikam almak için doğru zamanı beklemeye başlar. Azize’nin, gerçek vazifesini öğrenmesi her ikisini de mutlu etse de tedirginlik yaşamaya devam ederler. Artık vatan uğruna birlikte hareket edecekler ve Azize’nin de içinde olacağı yeni bir plan yapılacaktır. Azize, Yüzbaşı Yakup’tan aldığı talimatla harekete geçmeye hazırlanır.

Kuvvacılar tarafına geçti gibi görünse de Leon, Yunan Ordusu’na hizmet etmeye devam eder. Babası Vasili’ye kuvvacılardan haber götüren Leon, Yörüklere yapılan katliamın öncüsünü merak eder. Tevfik ve yandaşları, bunun sorumlusu olarak kuvvayı hedef gösterse de Ali Kemal ve kuvvacılar bunun gerçek olmadığını her fırsatta dile getirirler.

Tevfik ile İngiliz Charles Hamilton, yeni bir plan yapmaya hazırlanırlar. Fitilini ateşledikleri iç isyandan sonra, yine İzmir’i karıştırmak için kollarını sıvarlar.


İlgili Haberler

Vatanım Sensin!

Anne ve babanız şehit oldular!

Zafer Türk Milleti‘nin!

Vatanım Sensin 59. Final Bölümünde Türk Ordusu, Milli Mücadele’den galip ayrılabilecek mi?