Diziler

Vatanım Sensin 35. Bölüm

Vatanım Sensin 35. Bölümde Hilal kaçırılıyor; onu kurtarmak isteyen babası Cevdet ile Dağıstanlı yeniden karşı karşıya geliyor!

Dağıstanlı’nın gözüne girmeye çalışan Kerim, Hilal’i kaçırır. Bu sayede ödüllendirileceğini düşünür. Bu haberi alan Yunan Teğmen Leon, bu hadiseyi Cevdet ile paylaşır. Cevdet’in büyük şaşkınlığı, onu harekete geçirir. İngiliz Charles Hamilton’a, Dağıstanlı’nın yanında adamı olduğunu söyleyen Yunan General Filippos, onu bitirmek için adım atmaya başlar. Hilal’in kaçırıldığını öğrenen Filippos, Dağıstanlı’ya gözdağı verebilmek adına İzmir meydanında Türkleri asmaya başlar.

Simav’ın Yunanlılara kaybedilmesinin ardından Taşköprü’yü savunamayacağı düşünülen Dağıstanlı’ya, Ankara Hükümeti’nden emir gelir. Bu emrin ardından Yunan Ordusu’na karşı zafer kazanmak isteyen Dağıstanlı, hiç olmadığı kadar kararlı bir hale gelir.

Dağıstanlı’nın yanında bulunan Azize, kendisini Yanık Efe olarak tanıtan Tevfik ile yüzleşir. Tevfik’ten kızı Hilal’i kurtarmasını isteyen Azize, ailesini koruyabilmek için her şeyi yapmaya hazırdır.


İlgili Haberler

Vatanım Sensin!

Anne ve babanız şehit oldular!

Zafer Türk Milleti‘nin!

Vatanım Sensin 59. Final Bölümünde Türk Ordusu, Milli Mücadele’den galip ayrılabilecek mi?