Diziler

Veda Mektubu 22. Bölüm

Veda Mektubu dizisi 22. Bölüm kesintisiz, full ve yüksek kalite izle! Veda Mektubu son bölüm yayında! Hemen izle! 7 Ağustos Pazartesi günü yayınlanan Veda Mektubu dizisinin 22. bölümde neler oldu? Veda Mektubu yeni bölümüyle HD kalitede Kanal D'de! Veda Mektubu 22. Bölümün ardından 23. bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Veda Mektubu 22. Bölüm full izle! Alanur hastanelik oluyor!

Veda Mektubu'nun 7 Ağustos Pazartesi günü yayınlanan yirmi ikinci bölümünde Alanur'un hastalığı şok etkisi yaratıyor!

Karlılar, Beste ile kardeş olduklarını öğrenmenin şokunu yaşamaktadırlar. Bu haber Aslı ve Mehmet'i de derinden etkilerken Selçuk ve Mina'nın öfkeleri elle tutulur bir hal alır. Geride kalmaya niyeti olmayan Mina, Hatice ile birlik olmaya karar verir. Selçuk ise aileden daha da uzaklaştığını fark eder…

Alanur, Seher’in ona verdiği zarfı Ziya’ya vermek için yola çıkmışken bir anda bayılır, Aslı ve Beste, annelerini hemen hastaneye götürürler. Alanur için, her şey yoluna girmiş, hayatının aşkına kavuşmuşken karşısına beklenmedik engel çıkar. Aslı ve Mehmet her şeye rağmen evin içindeki dengeyi korumaya çalışırlar. Karlı'ların bahçesinde, geçmiş kötü günlere inat, kocaman bir düğün yapılır… Bu düğün, birilerinin mutluluğuna, birilerinin vedalarına sebep olacaktır.

Veda Mektubu yeni bölümleriyle her pazartesi Kanal D'de!


İlgili Haberler

Veda Mektubu’ndan muhteşem final!

Hatice, hastanede Mehmet'in odasına kadar girdi!

Her veda yeni bir başlangıçtır!

Bebek geliyor!