X
X

Bir Annenin Günahı dizisinin yayın tarihi belli oldu!

11.11.2020 Çarşamba 21:57 (Güncellendi: 21.11.2020 - 22:06)

Başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas ve Pamir Pekin'in paylaştığı Kanal D'nin merakla beklenilen dizisi Bir Annenin Günahı'nın yayın tarihi belli oldu. Bir Annenin Günahı cumartesi saat 20.00'da Kanal D'de izleyicisi ile buluşacak.

Başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas ve Pamir Pekin'in paylaştığı Kanal D'nin merakla beklenilen dizisi Bir Annenin Günahı'nın yayın tarihi belli oldu. Bir Annenin Günahı cumartesi saat 20.00'da Kanal D'de izleyicisi ile buluşacak.

Yayınlanan tanıtımları izleyiciler tarafından oldukça ilgi gören Bir Annenin Günahı dizisi cumartesi 20.00'da Kanal D ekranında olacak.

Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas, Pamir Pekin gibi önemli isimleri kadrosunda barındıran dizi bir annenin oğlunun hayatını kurtarmak için işlediği suçu anlatıyor. 

Filipinler’de reyting rekorları kıran "A Mother's Guilt" dizisinden uyarlanan "Bir Annenin Günahı"nın başrollerini Özge Özberk, Musa Uzunlar, Emre Kınay, Mert Yazıcıoğlu, Simay Barlas ve Pamir Pekin paylaşıyor.

- Konu: Suç ve fail! Bir kadın, bir suç işler, birini öldürür! Sizce kadın olması suçun tanımını değiştirir mi?
- Kadının anne olup olmamasına göre değişir hocam! Ayrıca sosyolojik şartlar verilecek olan kararı etkiler; yani, etkilemeli! Suçu yaratan toplumsal sebepleri gözardı edersek, bu sadece üstünlerin hukuku olur! Yani yasal mıdır? Evet! Adil midir? Tartışılır!

Bir Annenin Günahı ilk bölümüyle cumartesi saat 20.00'da Kanal D'de!

BİR ANNENİN GÜNAHI VİDEOLARI