X
X

Dostlar Mahallesi 2. Bölümünde; Metin, yanan arabadan çocuk kurtarıyor! Dostlar Mahallesi 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

23.12.2017 Cumartesi 10:00 (Güncellendi: 05.01.2018 - 14:25)

Dostlar Mahallesi'nin 23 Aralık Cumartesi akşamı yayınlanacak 2. Bölümünde; Metin, büyük bir cesaret örneği gösteriyor! Behiye'ye torun müjdesi veriliyor! Çağatay ise, taksiyi çaldırıyor!

Metin'den alkışlanacak hareket!

Metin, işe çıktığı bir gün başına ne geleceğini kestiremez. Bir otobüs büyük bir gürültü ile takla atarak kaza yapar. Metin hiç düşünmeden kazanın olduğu yere gider. Otobüs yanmaya başlar. Bu sırada içerideki çocuğu fark eden Metin, hayatını hiçe sayarak yanan ototbüse girer. Çocuğu zar zor otobüsten çıkarır. Çocuğu çıkarır çıkarmaz da otobüs tamamen yanar. 

Torun olayı Selim'in annesini heyecanlandırıyor!

Selim, Olga ile Rusya'da evlendikten sonra bu durumu annesine nasıl açacağını düşündüğü sırada olarak olay ortaya çıkar. Behiye, Füsun'un pastanesinde gelini Olga ile karşılaşır. Selim ikisinin arasında kalır. Annesi baygınlık geçirirken, Olga ona küsüp oradan ayrılır. Selim iki tarafı da nasıl sakinleştireceğini düşünür. Behiye geleneklerine bağlı bir kadın olarak oğlunu kendi köyünden bir kız ile evlendirmek ister. Olga'da kendisini kaynanasına  benimsetmek ister. Olaylar karışınca da olaya mahalleli el atar. Çetin, karısı Seher ile fikir birliği yapıp olayı kurtarmak ister. Neriman Anneden de yardım isterler. Behiye'ye giden Neriman Anne, Çetin ve Seher'den öğrendiği bebek olayını anlatır. Torun lafını duyan Behiye yumuşamaya başlar. 

Çağatay'ın taksisi çalınıyor!

Çağatay'ın en büyük özlemi oyuncu olmaktır. Annesi Neriman ise, onu bu sevdadan vazgeçirmeye çalışmaktadır. Çağatay'ın önüne bir fırsat çıkar. Oyuncu seçmeleri vardır. Çağatay, Neriman Annenin haberi olmadan bu seçmelere gider. Seçmeler sonrasında yapım şirketinden çıkar ve arabasının koyduğu yerde olmadığını görür. Bela ikiye katlanmıştır. Annesi bu iki olayı öğrendiğinde çekeceği ceza büyük olacaktır. Bu yüzden olayı gizli tutar. Vakur ile birlikte taksiyi bulmaya çalışır. Durum tehlikeli bir boyuta ulaşır. İki kafadar kendilerini içinde bulurlar. 

Dostlar Mahallesi 3. Bölüm Fragmanı:

DOSTLAR MAHALLESİ VİDEOLARI