X
X

İnsanlık Suçu 5. Bölümde Sami'nin itirafıyla ortalık karışıyor!

28.04.2018 Cumartesi 08:31 (Güncellendi: 30.05.2018 - 09:50)

İnsanlık Suçu 28 Nisan cumartesi yayınlanan yeni bölümde Cemal'in gerçek babasının Sami olması tüm dengeleri değiştirecektir!

İnsanlık Suçu bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde Cemal, gerçek babasının Sami olduğunu öğreniyor! Bu gerçeğin ortaya çıkmasıyla ise ortalık karışıyor.

Cemal, yıllar sonra öğrendiği bu gerçeği kabullenemez. Sami'nin sözlerinden sonra deliye döner ve annesinden bunun hesabını sorar. Hülya ise yıllardır oğlundan sakladığı bu durumun ortaya çıkmasıyla zor duruma düşer. Sami'ye giderek daha da öfkelenir. Emel ise Cemal ve Hülya'nın varlığından zaten rahatsızdır. Bir de üstüne bu haberi duyar. Aile büyük bir şok yaşar. Son olarak Neslihan'ı darp ettiği için gözaltına alınan Gökhan, bu haberi parmaklıklar ardında öğrenir. Emel ve Gökhan bu duruma çok öfkelenir. Gökhan'ın bir an evvel dışarı çıkması gerekmektedir. Emel, oğlunu çıkarmaya yardım edebildi mi?

Öte yandan günden güne Cemal'le yakınlaşan Suna'ya Sami'den bir uyarı gelir. Sami, Cemal ve Suna arasındaki yakınlaşmanın farkındadır ancak bunu kendi içinde kabul etmez. Konuşmak için Suna'yı karşısına alır ve Gökhan'la Cemal'in kardeş olduğunu ona da açıklar. Suna da herkes kadar şaşkındır! Sami, Cemal ve Suna'nın birlikte olmasının imkansız olduğunu söyler ve uyarı yapar. Suna, ne yapacağını bilemez ve gözyaşlarına boğulur. 

Peki Cemal'i bundan sonra neler bekliyor? Yıllar sonra bir de babaannesi olduğunu öğrenen Cemal'in hayatında hangi gelişmeler yaşanacak?

İnsanlık Suçu yeni bölümüyle cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

İNSANLIK SUÇU VİDEOLARI