X
X

İnsanlık Suçu 7. Bölümde Cemal, Gökdemir'lere karşı eskisinden daha hırslı!

12.05.2018 Cumartesi 21:41 (Güncellendi: 30.05.2018 - 09:50)

İnsanlık Suçu 12 Mayıs cumartesi yayınlanan yeni bölümde, Cemal yaşadıklarının hesabını sormaya hazırlanıyor!

İnsanlık Suçu yeni bölümde, ortalık karışıyor. Babaannesi tarafından kandırıldığını öğrenen Cemal büyük bir hayal kırıklığı ve öfke yaşamaktadır. Sözleşmede geçen son madde, Cemal'in gelecek hayallerini yarı yolda bırakmıştır. Cemal'i bu konuda uyaran Suna ise ona Gökdemir'lerin gerçek yüzünü gösterir. Onlara güven olmayacağını bir kez daha anlayan Cemal, bunun hesabını soracaktır. Cemal'e destek olan Suna, onu bir an bile yalnız bırakmaz. Yaşadıkları zorluklar ikiliyi birbirine daha da yakışlaştırır.

Cemal ve Suna'yı atölyede baş başa gören Gökhan ise onlara demediğini bırakmaz. Zaten yaşadıklarının şokunu atlatamayan Cemal, Gökhan'ın sözleriyle deliye döner. İki kardeş arasında yaşanan tartışma kavgaya dönüşür. Suna, yaşanan bu durum karşısında zora düşer. Gökhan, hepsinden ayrı ayrı intikam almak için harekete geçer. Cemal, Gökhan'dan aldığı iplerle dokuttuğu kumaşlara umudunu bağlamıştır. Ancak Gökhan onu oyuna getirmiş ve hasarlı iplik göndermiştir. Cemal bir kez daha oyuna getirilmiştir. Ama artık ayağa kalkma ve aileden intikam alma vakti gelmiştir. Cemal öyle bir plan yaparki, bu yaptığı zekice planla Gökhan’ı hem iş yaptığı müşteriler, hem de Sami’nin gözünde küçük düşürür. Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktır.

Öte yandan Cemal'i kaybetmek istemeyen Hülya ise beklenmedik bir hamle ile herkesi şaşırtır.  Oğlu tarafından terk edilen Hülya, onu tekrar kazanabilmek için büyük bir risk alarak evi ateşe verir. Ya ölecek ya da oğlunu yeniden kazanabilecektir. 

İnsanlık Suçu yeni bölümüyle cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

İNSANLIK SUÇU VİDEOLARI