X
X

İnsanlık Suçu 6. Bölümde Cemal'in hayatını etkileyen karar ne oldu?

05.05.2018 Cumartesi 11:20 (Güncellendi: 30.05.2018 - 09:50)

İnsanlık Suçu 5 Mayıs cumartesi yayınlanan yeni bölümde Cemal'in babaannesinden gelen hamle tüm dengeleri alt üst ediyor!

İnsanlık Suçu bu akşam yayınlanan yeni bölümde Gökdemir Malikânesinde sular durulmuyor. Yıllar sonra gerçek babasının Sami olduğunu öğrenen Cemal, bir de babaannesi olduğunu öğreniyor. Cemal, babasından kalan son yadigâr olan atölyenin başına geçmek ve babasının yarım kalan hayalini devam ettirmek ister. Çocukluk anılarıyla dolu olan bu atölyenin her köşesinde babasını gören Cemal, Sami engeline takılır. Sami'nin o atölyeyi Cemal'e bırakmaya niyeti yoktur. Ancak Cemal, onun sözlerine aldırış etmez. Bu konuda yardım isteyebileceği tek kişi ise babaannesi olan Hayriye'dir...

Hayriye, torunu Cemal'le uzun uzun konuşur. Cemal, ondan atölyeyi ister. Orada babasının anıları olduğunu ve onlara ait olduğunu söyler. Kadriye bu fikre sıcak bakar ancak bir şartı vardır... Kadriye, Cemal'in annesi Hülya'yı sevmez ve Cemal'den de onu silmesini ister. Cemal iki arada kalmıştır. Ya atölyeyi alacaktır ya da annesini seçecektir. Peki Cemal ve Hülya arasındaki gerginlik bu oluşan durumu destekleyecek midir?

Öte yandan Gökhan ve Cemal'in kardeş olduğunu öğrendikten sonra, kendi dünyasına çekilen Suna aklı ve kalbi arasında kalır. Cemal'den istese de uzak durmayı başaramaz. Ayrı eve çıkma kararı alan Suna, bu defa kararlıdır ama kader ikilinin yollarını tekrar kesiştirecektir... Bu tesadüf ikili arasındaki yakınlığa nasıl etkiledi? Suna, Cemal'den uzaklaştı mı yoksa her şeye rağmen duygularını yaşamayı mı seçti?

 

İNSANLIK SUÇU VİDEOLARI