X
X

Siyah Beyaz Aşk 29. Bölümde Aslı, Ferhat’a geri dönecek mi? Siyah Beyaz Aşk 30. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

07.05.2018 Pazartesi 11:47 (Güncellendi: 05.06.2018 - 09:16)

Siyah Beyaz Aşk’ın 7 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Ferhat ile Vildan’ın kızı olduğunu öğrenen Aslı, bu gerçeğin kendisinden saklanmasını kabullenememişti. Ferhat’ı terk eden Aslı, bir araya geldiklerinde erkek çocuklarının olacağını söyler. Ferhat, bu haber karşısında ne yapacağını bilemez ve Aslı’yı kaybetmemek için harekete geçer.

Aslı ile Ferhat’ın, her şeyi arkalarında bırakıp yeni bir hayat kurmak istemeleri mümkün olmamıştı. Aslı’nın yeğeni Jülide, intikam için geldiği evde olayların karışmasına yol açmıştı. İlk olarak Vildan’ın, Ferhat’a aşık olduğunu öğrenen Jülide, geçmişlerini araştırmış ve Özge’nin babasının Ferhat olduğunu öğrenmişti. Cüneyt’in eve gelişiyle kozunu kullanan Jülide, Ferhat’ın büyük bir şok yaşamasına sebep olmuştu.

DNA testi yaptıran Ferhat da acı gerçekle yüzleşmek zorunda kalmıştı. Aslı’nın doğumundan sonra ona söyleme taraftarı olan Ferhat, gerçeklerin ortaya çıkmasıyla kendisini büyük bir yüzleşmenin içinde bulur. Aslı, bu gerçeğin kendisinden saklanmasını kabul edemez. Bu kez kalbi yerine aklıyla hareket etmenin peşindedir. Ferhat’a aşık olsa da karnındaki çocuğuna rağmen evi terk eder. Bu gerçek, Aslı için çok fazladır. Üstelik Vildan ve ailesiyle aynı evde yaşamayı kabullenememektedir.

Dilsiz ile Hülya’nın düğünü, Aslı ile Ferhat’ın bir araya gelmelerine sebep olur. Ferhat, Aslı’yı kaybetmemekte kararlıdır. Üstelik Aslı da ona olan duygularına engel olamamaktadır. Aslı ile Ferhat’ın yüzleşmesi, sürpriz bir habere sahne olur. Aslı, bebeğinin erkek olduğunu söyler. Ferhat, aldığı bu müjdeli haber karşısında ne diyeceğini bilemese de Aslı’yı kaybetmek istemediğinin farkındadır. Aslı için her şeyi göze almaya hazırlanan Ferhat, bu sefer kolay kolay vazgeçmeyecektir.

SİYAH BEYAZ AŞK VİDEOLARI