X
X

Siyah Beyaz Aşk 30. Bölümde Aslı ile Ferhat arasında büyük hesaplaşma! Siyah Beyaz Aşk 31. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

14.05.2018 Pazartesi 10:01 (Güncellendi: 05.06.2018 - 09:16)

Siyah Beyaz Aşk’ın 14 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde babası berber Necdet’in katilinin dayısı Namık Emirhan olduğunu öğrenen Ferhat, intikam için peşine düşüyor! Polislerden kaçmayı başaran Namık, gizlenmek zorunda olduğunun farkındadır. Ferhat’ın peşinden geleceğini bilen Namık Emirhan gerçekleri itiraf edebilecek mi?

Ferhat’ın yakaladığı Yusuf, Aslı’nın yardımıyla evden kaçmayı başarır. Ferhat, yaralı bir halde gelen Yusuf’un, Aslı tarafından tedavi edilmesini istemişti. Sonrasında geçmişine dair bilmediklerini öğrenmek isteyen Ferhat, babasının katilinin kim olduğunu sorgulamaya başlamıştı. Babasının ölümündeki gizemi çözmek istese de bu mümkün olmamıştı. Ferhat’ın, Yusuf’a yapabileceklerinin farkında olan Aslı, evden gizlice kaçmasını sağlamıştı. Bunu öğrenen Ferhat, Aslı’nın kendisine ihanet ettiğini öğrenir.

Özge’nin, Vildan ile Ferhat’ın kızı olduğunu öğrenen Aslı da bu haberden sonra evi terk etmeye karar verir. Bu gerçeği Ferhat’ın kendisinden saklamasını kabullenemeyen Aslı, aynı evde hep birlikte yaşayamayacağını ifade eder. Aslı’yı şaşırtan olay ise Ferhat’ın kendisine mani olmamasıdır. Aslı’nın evi terk etme kararı sonrası, aşk masallarının böyle bitmeyeceğini dile getiren Ferhat’ın asıl derdi, kendisine ihanet edilmesidir. Aslı ile Ferhat, arasındaki hesaplaşmalar bununla son bulmaz.

Yusuf’un oğlu, babasının öldüğünü düşünür ve Ferhat’ı öldürmek için eve gelir. Aslı ile karşılaşır ve panikle Aslı’yı bıçaklayarak kaçar. Evden kaçtıktan sonra Yiğit’e yakalanır ve terk edilmiş bir yere götürülür. Ferhat, Aslı’yı bıçaklayan çocuğun izini sürer ve kardeşi Yiğit ile karşı karşıya gelir. Ferhat, gizli gerçeği Yiğit ile yüzleştiğinde öğrenir. Yiğit, Ferhat’ın Yusuf ve oğlunun peşini bırakmasını ister. Zira babalarının katili bellidir ve dayısı bildikleri Namık Emirhan’dan başkası değildir.

Ferhat, peşine düştüğü Namık Emirhan’dan intikamını alabilecek mi? Ferhat’ın değişmesini isteyen Aslı, onu tehlikelerden koruyabilecek mi? Namık Emirhan herkesten kaçabilecek mi?

SİYAH BEYAZ AŞK VİDEOLARI