X
X

Siyah Beyaz Aşk final bölümündeki büyük sürpriz ne?

28.05.2018 Pazartesi 10:20 (Güncellendi: 05.06.2018 - 09:16)

Siyah Beyaz Aşk’ın 28 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Aslı ile bebeği yaşam savaşı veriyor; yaptıklarından pişman olan Ferhat için kritik bekleyiş başlıyor! Aslı ile yeni bir başlangıç yapmak isteyen Ferhat, sürpriz bir teklife hazırlanıyor.

Aslı’dan intikam almak için bir anda hayatına dahil olan Jülide, Cem’i öldürdüğünü Cüneyt’e itiraf eder. Jülide’nin son hedefi Aslı’dır ve tıpkı annesinin ölümü gibi ölmesini ister. Aslı’yı gaz dolu odaya kilitler ve intikam planını gerçekleştirir. Aslı ile yüzleşen Jülide, yatıklarından pişmanlık duysa da kilitlediği odanın anahtarı kırılır. Jülide çaresizce ne yapacağını düşünür.

Ferhat, Cüneyt ile yüzleştikten sonra onun tutuklanmasını sağlar. Cüneyt’in tutuklanmadan önce yaptığı son itiraf ise Ferhat’ı büyük bir şaşkınlığa iter. Zira Jülide’nin, Aslı’yı öldürmek için harekete geçtiğini ifade eder. Ferhat, Aslı’nın yaşadığı eve gider. Aslı ve bebeğini kurtarabilmek için apar topar hastaneye kaldırır. Hastaneye kaldırılan Aslı ile bebeği, ölüm kalım savaşı verir. Ferhat için kendisiyle yüzleşme fırsatı veren bu durum, Aslı ile ilişkisini yeniden sorgulamasına sebep olur. Ferhat, Aslı’ya yaptıklarından pişmandır ve ona yeniden kavuştuktan sonra bembeyaz bir sayfa açmanın hayalini kurar.

Siyah Beyaz Aşk Son Bölüm

Birçok badire atlatan Aslı’yı büyük bir sürpriz beklemektedir. Ferhat, Aslı’yı evliliğe zorlamasının acısını yaşamaktadır. Onu istemediği bir hayata hapsettiğinin farkındadır. Aslı ile yeni bir başlangıç için harekete geçen Ferhat, ona evlenme teklifi yapar. Bu teklif karşısında mutluluğunu gizleyemeyen Aslı, gelecek mutlu günlerinin sabırsızlığını yaşar.

Her şey Aslı ve Ferhat için yolunda gidecek midir? Namık Emirhan’ın son hamlesi ne olacak? Aslı ile Ferhat’ı bekleyen tehlike ne?

SİYAH BEYAZ AŞK VİDEOLARI