X
X

Siyah Beyaz Aşk 31. Bölümde Aslı, Ferhat’ı terk edecek mi? Siyah Beyaz Aşk 32. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

21.05.2018 Pazartesi 10:52 (Güncellendi: 05.06.2018 - 09:16)

Siyah Beyaz Aşk’ın 21 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Ferhat, babasının Namık Emirhan olduğunu öğreniyor; bu gerçek karşısında kendisine yeni bir yol çiziyor! Ferhat’ı yalnız bırakmayan Aslı, peşinden gidiyor ve Ferhat’ın acılarına ilaç olmaya çalışıyor!

Berber Necdet’in babası olduğunu zanneden Ferhat, katilinin Namık Emirhan olduğunu öğrenir. Namık Emirhan ile yüzleşerek, geçmişin intikamını almak isteyen Ferhat, ondan gelen mesajla ormanda buluşur. Tüm ailenin bir araya gelerek yaptıkları mangal partisini gözleyen Namık Emirhan, mutlu aile tablosu karşısında harekete geçer. Ferhat, gelen mesaj sonrası ormana gider.

Namık Emirhan ile Ferhat, artık karşı karşıya gelirler. Ferhat, geçmişinin intikamını almak istediğini söyler ve silahını Namık’a doğrultur. Namık Emirhan ise Ferhat’ın gerçekleri bilmediğini söyler. Namık Emirhan, Ferhat’ın kendi oğlu olduğunu itiraf eder ve bunca yıldır olan yakınlıklarının bundan kaynaklandığını savunur. Ferhat, duydukları karşısında büyük bir şok yaşar. Yıllardır büyük bir yalanın içinde yaşadığını anlayan Ferhat, ne yapacağını bilemez ve ormanda silah sesleri yükselir.

Aslı, Ferhat’ın peşinden ormana gider. Ferhat’ın yanlış bir şey yapmasından korkan Aslı, onun altından kalkamayacağı yükleri omuzunda taşımasına razı olmaz. Aslı, Ferhat’ı durdurmak için gider. Ferhat, daha fazla yalanın içinde kalamayacağını söyler ve kendi yolunu yeniden çizer. Bu kez yalnız da değildir. Zira Aslı’nın, Ferhat’ı bırakmak gibi bir niyeti yoktur. Ferhat’ın peşinden giden Aslı, onun yaralarını tedavi edeceğini söyler. Ferhat, ümitsiz vaka olduğunu dile getirse de Aslı, kalbinin sesini dinlemekte kararlıdır.

SİYAH BEYAZ AŞK VİDEOLARI