X
X

Tutsak 6. Yeni Bölüm Fragmanında Elif'i şok eden gerçek ortaya çıkıyor!

17.10.2017 Salı 09:56 (Güncellendi: 06.12.2017 - 11:40)

Tutsak son bölümün ardından yayınlanan 6. Yeni Bölüm Fragmanında Elif, Nazlı'nın Kenan'la olan konuşmalarına kulak misafiri oluyor ve bahsedilen ses kayıtları Elif'in kafasını karıştırıyor!

Tutsak yeni bölümde, Elif artık etrafında dönen oyunlardan çok sıkılmış ve çalıştığı konaktan ayrılma kararı almıştır. Bu nedenle de Kenan'ın isteğini yapıp, Sadullah'ın kasasını açmıştır. Kasadan hiç bir şey çıkmaması herkesi büyük bir şoka uğratırken, Kenan'ın Elif'i bırakmaya niyeti yoktur.

Elif kendi ayakları üstünde durmak isteyerek, bulunduğu bu kaos ortamından uzaklaşmak ister. Bu konuda yine ona ilk destek Bahadır'dan gelir. Bahadır, Kenan'ın Elif'e olan yakın tavırlarından rahatsızlık duyar. Elif'e olan aşkını bir andan itiraf eden Bahadır, yine aynı şekilde Elif'e evlenme teklif eder. Elif, ondan gelen bu ani teklifle ne yapacağını bilemez. Elif'in Bahadır'a vereceği cevap merak konusudur...

Öte yandan Sadullah cinayetinde sır perdesi yavaş yavaş aralanmaya başlar. Elif iş ararken bankadan haber gelir. Sadullah’a ait bazı şeyler unutulmuştur. Elif bunu Kenan Bey’e ulaştırmak ister. Fakat durumlar Elif ve Bahadır için tahmin edilemez bir hal alır. İkili üzerlerinde Sadullah’ın parasıyla yakalanır ve Murat bu sefer Elif’in peşini bırakmayacaktır. Ta ki Bahadır Sadullah’ın katilinin kendisi olduğunu itiraf edene kadar. Bahadır, Sadullah'ın katili olduğunu itiraf eder. Bu itirafla tüm dengeler alt üst olur. Elif artık kime güveneceğini bilemez hale gelir...

Bu olayların üzerine Kenan'dan gelen ilgi de Elif'in aklını karıştırmaya başlar. Kenan, Elif'in konakta kalmasını istediğini söyler. Peki Elif, Kenan'ın bu teklifi karşısında konakta kalmaya devam edecek mi? Yoksa kendine yeni bir yol mu çizecek?

Tutsak 6.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?
Tutsak son bölümün ardından yayınlanan 6. Bölüm fragmanında ise işler iyice karışıyor! İşte yeni bölüm fragmanı!

TUTSAK VİDEOLARI