X
X

Tüm Dünya Vatanım Sensin'i Konuştu!

11.11.2016 Cuma 11:10 (Güncellendi: 18.06.2018 - 09:30)

Kanal D’nin, yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Yağmur-Durul Taylan’ın yaptığı, oyuncu kadrosunda Halit Ergenç ve Bergüzar Korel’in yanı sıra Onur Saylak, Senan Kara, Baki Davrak, Şebnem Hassanisoughi, Celile Toyon, Boran Kuzum, Pınar Deniz, Miray Daner, Kubilay Aka ve Hakan Salınmış gibi önemli isimlerin yer aldığı yeni dizisi “Vatanım Sensin” Perşembe akşamı yayınlanan yeni bölümü ile yine zirveye adını yazdırdı.

“Vatanım Sensin” in Perşembe akşamı ekrana gelen yeni bölümü, Tüm Kişiler’de yüzde 7.71 reyting 18.38 izlenme payı ile, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de yüzde 11.12 reyting 28.09 izlenme payı ile ve ABC 1’de ise 10.48 reyting, 24.62 izlenme payı günün en çok izlenen programı oldu.

Vatanım Sensin dünyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Sosyal Medya’da da en çok konuşulanlar arasında olmayı başaran “Vatanım Sensin” #VatanımSensin hashtag’i ile Türkiye listesinde TT oldu. Saat 17.24’te TT’ye giren ve 1. sıraya yükselen dizi 54.472 adet tweet alarak , yaklaşık 11 saat zirvede kaldı.

10 Kasım fragmanı ile internet ve sosyal medyada da adından söz ettiren ve büyük yankı getiren dizi, TT WorldWide’ da da zirveyi kimseye bırakmadı. Daha önce ayrı ayrı ve birlikte rol aldıkları diziler ile uluslararası hayran kitlesine sahip olan Halit Ergenç ve Bergüzar Korel çiftinin yer aldığı Vatanım Sensin, TT WorldWide da 1.sıraya kadar yükseldi ve dünyanın en çok konuşulan konuları arasında yerini aldı.

Büyük bir savaşın içerisinde, parçalanan bir ailenin yeniden bir araya gelme hikâyesini ekrana taşıyan “Vatanım Sensin”, yeni bölüm ile 17 Kasım Perşembe günü Kanal D’de!

VATANIM SENSİN VİDEOLARI