X
X

Vatanım Sensin 14. Bölümünde Cevdet, Azize'ye kabus oldu! Vatanım Sensin 15. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak?

02.02.2017 Perşembe 17:23 (Güncellendi: 18.06.2018 - 09:30)

2 Şubat Perşembe 2017 tarihinde Vatanım Sensin yeni bölümü ile ekrana geldi. Vatanım Sensin son bölümden en can alıcı detaylar bu haberde! Cevdet'in ailesine, yuvasına döneceği hayalini kuran Azize, Cevdet'in beklenmedik kararı ile sarsılıyor. Vatanım Sensin 15. Bölüm fragmanında Azize'nin hayal kırıklığı, Cevdet'in ani kararı nasıl işlenecek merak konusu.

Cevdet, hiç beklenmeyen bir şey yaptı! Mustafa Kemal'in mektubu ile tüm dengeler değişti. Cevdet tarafını belli etti. Cevdet'e kendi saflarına katılmasını istediği bir mektup yollayan Mustafa Kemal Paşa, Cevdet'e umut oluyor. Diğer yandan, Tevfik'in Eşref'le aynı tarafta olduğunu öğrenen Cevdet, hayal kırıklığı yaşıyor. Vatanım Sensin yayınlanacak son bölümünde Milli irade adına, Mustafa Kemal'den gelen mektupla Cevdet başta olmak üzere herkese bir umut doğuyor.

Vatanım Sensin son bölümünde, Cevdet'in Tevfik'i köşeye sıkıştırması ile silahlar Eşref Paşa'nın eline geçiyor. Bu sayede Nazilli'deki savaşı Türkler'in kazanabilme olasılığı arttığı için Cevdet, Azize'den eski Osmanlı üniformasını istiyor. Bu da Azize'nin gönlünde bambaşka bir heyecan yaratıyor. Cevdet'in yeniden eski günlerdeki gibi Osmanlı sevdalısı, ailesinin yiğidi bir adam olacağını hayal ediyor ama Cevdet'in beklenmeyen hamlesi herkesi şoka sokuyor!

Vatanım Sensin yeni bölüm fragmanında Mustafa Kemal Paşa, Cevdet'e ulaşmıştı. Cevdet'in gizli görevinden haberdar olduğunu ve günü geldiğinde aynı tarafta olmayı arzu ettiğini, gönderdiği mektupla dile getirmişti.

Vatanım Sensin son bölümde neler oldu?

Silahların bulunduğu etrafta iyiden iyiye duyulurken, İzmir'de bayram havası esiyor. Öte yandan Cevdet, vazifenin sonuna geldiğini düşünerek, gelecek hayalleri kurmaya ve planlamaya başlıyor. Yüzbaşı Yakup, Cevdet'e Mustafa Kemal'den bir mektup getiriyor. Mektupta, Cevdet'i yanında görmek istediğini dile getiren Mustafa Kemal'e Eşref şiddetle karşı çıkıyor ve Eşref, Cevdet'e tarafını seçmesini istiyor. Cevdet, Mustafa Kemal Paşa'dan aldığı mektupla, yeni bir yol haritası mı çizecek yoksa Tevfik'le aynı tarafta olduklarını ve bunca zaman bunu ondan saklayan Eşref'le mi yola devam edecek? 

9 Şubat Perşembe 2017 tarihinde yayınlanacak Vatanım Sensin 15. Bölüm e ait yeni fragman ne zaman yayınlanacak?

Vatanım Sensin 15. Bölüm Fragmanı, Vatanım Sensin yeni bölümün ardından yayınlanırsa, heyecan hız kesmeden devam edecek.

VATANIM SENSİN VİDEOLARI