X
X

Vatanım Sensin 17. Bölümde Cevdet, Eşref’i vuracak mı? Vatanım Sensin 18. Bölüm Fragmanı yayınlanacak mı?

02.03.2017 Perşembe 16:14 (Güncellendi: 18.06.2018 - 09:30)

Vatanım Sensin, 2 Mart Perşembe 2017 akşamı yayınlanan yeni bölümde, Mustafa Kemal Paşa’nın kendisine verdiği görevi yerine getirmek isteyen Cevdet, Yunan Ordusu içindeki görevine devam etmek zorundadır. Yunan Başbakan Venizelos’un yardımcısı Kostas, Cevdet ve Vasili’yi görevden aldıktan sonra Cevdet ilk olarak kendisini kanıtlama niyetindedir.

Vatanım Sensin son bölümde neler oldu?

Vasili’nin, Cevdet’e verdiği akıl ise Cevdet’I zor bir seçime iter. Eşref Paşa’yı, Yunan Ordusu’na teslim eden Cevdet, onu infaz etmek ile görevlendirilir. Ancak bu şekilde, Yunanlıların güvenini kazanacağını düşünen Cevdet, herkesin önünde Eşref Paşa’yı vuracak mı? Üstelik Mustafa Kemal Paşa tarafında olan Yüzbaşı Yakup da bunun kendileri için tek çözüm olduğunu savunur.

Cevdet’in kendisini Yunan Ordusu’na teslim etmesinden sonra zindana kapatılan Eşref Paşa’nın destekçileri bu durumu kabullenemez. Başta Mehmet, vatan haini olarak nitelendirdikleri Cevdet’in yanına bırakmamaya kararlıdırlar. Ali Kemal’in de karar vermesi gerekirken, babası Cevdet ile karşı karşıya gelme ihtimali onu düşündürür.

Cevdet’in geri döndüğünü gören Tevfik, büyük panik yaşar. Büyük yüzleşme sonucu Tevfik, Azize ile izdivaç kuracağını söyler. Tevfik’in sözleri karşısında deliye dönen Cevdet, onu öldürebilmek için doğru zamanı beklemeye başlar.

Leon ile yüzleşen Hilal, Halil İkbal’in bizzat kendisi olduğunu açıklar. Yazmaya devam edeceğini açık yüreklilikle dile getiren Hilal, Leon’u vazifesinde zor duruma düşürür. Yıldız ile Hilal’in yüzleşmesi ise yeni sorunlar doğuracaktır.

Vatanım Sensin 18. Bölüm Fragmanında General Cevdet ölecek mi?

Vatanım Sensin 18. Bölüm Fragmanı yayında! İtilaf Devletleri, İzmir'e bir casus gönderiyor! Mehmet, yaptığı saldırı sonucu General Cevdet'i öldürecek mi?

VATANIM SENSİN VİDEOLARI