X
X

Vatanım Sensin 18. Bölümde Cevdet, ölecek mi? Vatanım Sensin 19. Bölüm Fragmanı yayınlanacak mı?

09.03.2017 Perşembe 18:11 (Güncellendi: 18.06.2018 - 09:30)

Vatanım Sensin’in 9 Mart Perşembe 2017 akşamı yayınlanan yeni bölümüne, İtilaf Devletleri’nin İngiliz ajanı Charles Hamilton’ın İzmir’e gelişi damgasını vuruyor! Babası General Richard Hamilton’ı, Mustafa Kemal Paşa’nın önderliğini yaptığı Çanakkale Conkbayırı’nda kaybeden Charles, Cevdet ile karşı karşıya geliyor!

Vatanım Sensin son bölümde neler oldu?

İngiliz ajan Charles Hamilton’ın İzmir’e gelişi herkesin kulağına gelir. Yüzbaşı Yakup, Cevdet’i bu konuda uyararak kendileri için geldiğini haber verir. Babasını Çanakkale’de kaybeden ajan Charles, İzmir’e yeni işbirlikleri için geldiğini söyler. Tevfik ile bir araya gelen Charles, ondan Eşref Paşa’nın yerine geçmesini ister. Tevfik bu göreve karşı şüheyle yaklaşır.

Ali Kemal, hangi tarafta olsalar da halkın tek bir yumruk olması için konuşmalar yapar. Anadolu direnişinin İzmir’e sıçraması için çalışmalara başlayan vatanseverler her şeyin yeni başladığını dile getirirler. Ali Kemal, tüm bunların yanında Eşref Paşa’yı vurarak Yunan Ordusu tarafından ödüllendirilen babası Cevdet’i unutmaz. Ondan intikam almak için bir plan yapan Ali Kemal, babasının Mehmet tarafından vurulacağı bir tuzak kurar. Ali Kemal’in tuzağına düşen Cevdet ölecek mi?

Tevfik ile İngiliz ajanın oyununu bozmak için Cevdet harekete geçer. General rütbesiyle, onu İzmir’den sürmek ister. Tevfik bu duruma karşı çıkmak için Azize ile evlenme isteğini gerçekleştirmeye niyetlenir. Üstelik bu kez Azize de onaylamaktadır.

Vatanım Sensin 19. Bölüm Fragmanı yayında! 

İtilaf Devletleri casusu Charles Hamilton, gayesine ulaşabilecek mi? Halkın toplandığı kalabalık alanda patlayan bomba sonucu Cevdet'in ailesinin sağlıkları ne durumda?

VATANIM SENSİN VİDEOLARI