X
X

Vatanım Sensin 19. Bölümde patlayan bomba Yıldız’ın ölümüne mi neden olacak? Vatanım Sensin 20. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

16.03.2017 Perşembe 16:05 (Güncellendi: 18.06.2018 - 09:30)

Vatanım Sensin’in 16 Mart Perşembe 2017 akşamı yayınlanan yeni bölümüne, İtilaf Devletleri’nin İngiliz ajanı Charles Hamilton’ın Kordon’da patlattığı saatli bomba şoku yaşanıyor! Cevdet’in engel olamadığı felaket, kızının sonu mu olacak?

Vatanım Sensin son bölümde neler oldu?

Eşref Paşa’nın kadınların da direnişte rol alması için Azize’yi yüreklendirmesi, Azize’nin Kordon’da bir konuşma yapması için harekete geçirir. Azize, Türk bayraklarını alarak meydanı dolduran kişilerin önünde hep birlikte olmalarının altını çizerken, İtilaf Devletleri’nin İzmir’e gönderdiği ajan Charles bir plan yapar. Saatlere özel ilgisi olan ajan, saatli bomba düzeneğiyle meydanda bir felaket yaşanmasına sebep olur. Masum insanların oluşturduğu kalabalık, bombanın patlamasıyla ölümle burun buruna gelirler.

Yüzbaşı Yakup, Charles’ın şifresini çözer çözmez soluğu Cevdet’in yanında alır. Cevdet, Charles’ın bombayı Kordon’da patlatacağını anlar. Azize’nin de yapacağı konuşmayı öncesinden bilen Cevdet, başta ailesini kurtarabilmek için meydana gider. Cevdet ve Yüzbaşı Yakup, tüm uğraşlarına rağmen yetişemezler ve bombanın patlamasına engel olamazlar.

Yıldız’ın yakınında patlayan bomba, onun yaşamına son mu verecek? Cevdet, kızı Yıldız’I ve ailesini kurtarabilecek mi? İngiliz ajan Charles’ın yeni hedefi kim olacak? Eşref Paşa ile Charles iş birliği yapacak mı?

Vatanım Sensin 20. Bölüm Fragmanı yayında!

Ali Kemal, Leon'u tamamen susturmak istiyor! Eşref Paşa ise Charles Hamilton ile herkesi ilgilendiren bir anlaşmaya el sıkışıyor.

VATANIM SENSİN VİDEOLARI