X
X

Vatanım Sensin 20. Bölümde Teğmen Leon’u vuran Hilal, Yunan Ordusu tarafından affedilecek mi? Vatanım Sensin 21. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

23.03.2017 Perşembe 16:05 (Güncellendi: 18.06.2018 - 09:30)

Vatanım Sensin’in 23 Mart Perşembe 2017 akşamı yayınlanan yeni bölümünde, İtilaf Devletleri’nin İngiliz ajanı Charles Hamilton, Cevdet’i tuzağa düşürmeye çalışıyor!

Vatanım Sensin son bölümde neler oldu?

Tevfik’ten, Eşref Paşa’nın yerine geçmesini isteyen Charles, Eşref Paşa’nın yaşadığını öğrenmesiyle bu arzusundan vazgeçer. Bizzat Eşref Paşa ile görüşen Charles, iş birliği yapmak için anlaşır. Cevdet ile bir araya geleceğini beyan eden Charles’ın amacının ne olduğunu öğrenmek isteyen Tevfik’i, öğrendiği gerçek oldukça şaşırtır. Satranç oynamak için buluşan Cevdet ve Charles’ı büyük bir hesaplaşma beklemektedir.

Postanedeki çatışmada Teğmen Leon’un vurulması, Hilal ve Ali Kemal için büyük bir tehlike arz etmektedir. Leon’a duyduğu hisleri ile çatışan Hilal, onun uyandığı taktirde kendi sonunun geleceğine emindir. Azize’nin uyarılarını dikkate alan Hilal, kendisi ve Ali Kemal için tedirgin olur. Bu durumu göze alamayan Ali Kemal, Leon’un uyanmasını engellemek için onu öldürmeye niyetlidir.

İtilaf Devletleri’nin ajanı İngiliz Charles, Eşref Paşa ile iş birliğine girişir. Eşref Paşa, kuvvacıları engellemek ile görevlendirilirken, kendisi Yunan Ordusu’nu durdurmaya çalışacaktır. Bunun karşılığında Anadolu’daki direnişin kaderini belirleyecek silahları da teslim etmeleri gerekmektedir. Yüzbaşı Yakup’un silahların teslim edileceğini öğrenmesi, Cevdet’I harekete geçirecektir.

Ali Kemal, Leon’u hastanede öldürecek mi? Eşref Paşa, silahları İngilizlere teslim edecek mi? Hilal ile Leon’un hesaplaşması nasıl sonlanacak? Cevdet, Charles’a mani olabilecek mi? 

Vatanım Sensin 21. Bölüm Fragmanı yayında! 

Azize, Cevdet ile ilgili tüm gerçeği öğreniyor mu? Azize ve Cevdet ilişkisi bu önemli havadisten sonra nasıl ilerleyecek?

VATANIM SENSİN VİDEOLARI