X
X

Vatanım Sensin 21. Bölümde Eşref Paşa’nın ölümü, gizli gerçekleri ortaya çıkarıyor! Vatanım Sensin 22. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

30.03.2017 Perşembe 16:07 (Güncellendi: 18.06.2018 - 09:30)

Vatanım Sensin’in 30 Mart Perşembe 2017 akşamı yayınlanan yeni bölümüne, Eşref Paşa’nın mektubu Azize’ye ulaşıyor! Azize, Cevdet hakkındaki gerçeği öğrenebilecek mi?

Vatanım Sensin son bölümde neler oldu?

Miralay Tevfik, Yunan Ordusu ile çatışma sırasında Eşref Paşa’ya ihanet eder. Eşref Paşa’yı sırtından vuran Tevfik, onu öldürür. Yunan Ordusu’nun sevinçle karşıladığı bu haber, İzmir’de geniş yankı bulur. İngiliz Charles Hamilton ile iş birliği yapan Tevfik’in gerçek amacı ne?

Postanedeki çatışmada Leon’u vuran Hilal, hastanede onu bir dakika olsun yalnız bırakmaz. Yüzüne söyleyemeyeceği sözleri, Leon’un uyuduğunu zannettiği sırada dile getiren Hilal büyük bir sürpriz yaşar. Leon, Hilal’in tüm sözlerini duymuş; onun elini tutarak karşılık vermiştir. Leon’un mektubuna ulaşan Veronika, mektubu Yıldız’a karşı yazdığını düşünür ve evlilikleri için her şeyi göze alarak onay verir. Bu haber Yıldız tarafından sevinçle karşılansa da Leon, hakikati ilk önce annesine daha sonra da Hilal’e açıklayacaktır.

Eşref Paşa, Cevdet hakkındaki gerçekleri öğrenmesi için Azize’ye bir mektup yazmıştır. Azize’ye ulaşan mektup, tüm gerçekleri ortaya çıkarak mı? Eşref Paşa’nın ölümü sonrası kuvvanın başına kim geçecek? Tevfik’i avucunun içine alan İngiliz Hamilton, onu kullanmaktan çekinmeyecektir. Yeni planında da Tevfik’in yardımını almaya hazırlanan Hamilton’ın yeni planı ne?

Vatanım Sensin 22. Bölüm Fragmanı yayında!

Cevdet ve Tevfik yüzleşmesinde kazanan taraf kim olacak? Azize kimin mezarında üzüntüye boğuluyor?

VATANIM SENSİN VİDEOLARI