X
X

Vatanım Sensin 27. Bölümde Yunan Leon taraf mı değiştirecek? Vatanım Sensin 28. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

11.05.2017 Perşembe 09:16 (Güncellendi: 18.06.2018 - 09:30)

Vatanım Sensin’in 11 Mayıs Perşembe 2017 akşamı yayınlanan bölümünde Yunan Ordusu’nun peşinde olduğu Leon, kuvvacılara katılmak için isteğini dile getirir. Tevfik’in başarısız olmasından sonra İngiliz Charles Hamilton, Vasili ile yeni bir iş birliği yapar. İntihar eden Kirya Veronika ölecek mi? Cevdet'i takip eden Stavros, gerçekleri öğrenir ve onu kötü bir sürpriz bekler. Eftalya, Hamilton'ın emri doğrultusunda Azize'yi zehirledi mi? Cevdet ile Yüzbaşı Yakup'un yeni planı ne olacak? Vasili, oğlu Leon'u bulabilecek mi?

Rıza Bey’in İstanbul’a gitmesinden sonra Misak-ı Milli kararlarının kabul edilmesi, İzmir’de geniş yankı bulur. Tevfik, vazifesinde başarısızlığa uğramasından ötürü İngiliz Charles Hamilton tarafından sert bir dille uyarılır. Charles Hamilton, Yunan Ordusu Kumandanı Vasili ile yeni bir anlaşma yapmayı planlar. Bu anlaşmayı oldukça gizli tutma niyetindelerdir.

Hamilton, bir yandan da kendisine engel olarak gördüğü Azize’nin ortadan kaldırılmasını ister. Bu uğurda büyük yardımlar yaptığı Eftalya’dan Azize’yi zehirlemesini istemişti. Tevfik’in, Azize’ye karşı olan zaafını bilen Hamilton, Angela adını verdiği Eftalya’dan yarım kalan işi bitirmesini emreder. Zor durumda olan Türk halkına yardım için giden Azize’yi, Eftalya tehlikesi beklemektedir.

Afyon’a kaçırılan silahlara göz yumduğu için vatan haini ilan edilen Leon, hapisten kaçtıktan sonra her yerde aranmaya devam eder. Mehmet’in kendileriyle birlikte hareket etmesinden son derece rahatsız olması, yeniden Ali Kemal ile karşı karşıya gelmesine yol açar. Yunan Ordusu’ndan kaçan Leon, artık kuvva ile birlikte hareket etme niyetindedir. Hilal’e olan büyük sevdası, Leon’un bu denli bir karar vermesine sebep olacak mıdır? Öte yandan Leon’un infaz edileceği haberine karşı intihar eden Kirya Veronika öldü mü?

Son olarak linç girişimine maruz kalan Yıldız, Ali Kemal’e kalbini açar. Ali Kemal’den de bir karşılık bekleyen Yıldız, istediği cevabı alabilecek mi? Tevfik’in evde hakimiyet kurması, ilk olarak Ali Kemal’in yüzünde tokat olarak patlar. Karşı karşıya gelen ikiliye karşı Azize nasıl bir hamle yaptı?

Yıldız ile Ali Kemal arasında neler oldu? Hilal ile Leon’un ilişkisini nasıl bir tehlike bekliyor? 

VATANIM SENSİN VİDEOLARI