X
X

Vatanım Sensin 30. Bölümde Cevdet’in seçimi ne olacak? Vatanım Sensin 31. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

01.06.2017 Perşembe 10:09 (Güncellendi: 18.06.2018 - 09:30)

Vatanım Sensin’in 1 Haziran Perşembe 2017 akşamı yayınlanan bölümünde Vasili, tüm hakikati öğrendikten sonra Cevdet’i seçime zorluyor; ailesi ile vatanı ile sınanıyor! Ailesi hakkında çıkan infaz kararı karşısında Cevdet nasıl hareket etti? İlk olarak Ali Kemal'in infaz edilmesini emreden Vasili, Cevdet'in mektubu karşısında nasıl bir yol izledi? Yunan askerleri tarafından infaz için götürülen Ali Kemal öldü mü? İngiliz Charles Hamilton ise Tevfik'ten, Mustafa Kemal Paşa'yı öldürmesini istiyor. Tevfik, bu emri uygulayacak mı? Ali Kemal, geçmişindeki hakikati öğrendi mi? Tevfik, Vasili'yi tutuklatabilecek mi? Vasili, nasıl bir intikam alacak?

Cevdet’e kurduğu tuzak sonrası gizli vazifesini öğrenen Vasili, ona oyun oynar ve tuzağına düşürür. Tevfik’in köşeye sıkıştığını düşünen Cevdet, gördüğü manzara karşısında büyük bir şaşkınlık yaşar. Zira hapistekiler, kendi ailesinden başkası değildir. Vasili, her şeyi öğrendiğini ve Cevdet’in ihaneti karşısında cezalandırılacağını söyler. Cevdet’in en büyük cezası; ailesinin gözleri önünde infaz edilmesi olacaktır.

Vasili, Cevdet’in daha büyük bir acı çekmesi için onu bir seçime zorlar. Vatanı ile ailesi arasında bir karar vermesini isteyen Vasili, beklemediği bir mektup alır. Cevdet tarafından yazılmış mektupta, vasiyeti ve herkesi şaşırtacak bir bilgi vardır. O da Ali Kemal’in bir mahzende bulunduğu ve Vasili ile Veronika’nın oğlu olduğudur.

Vasili’nin amacı ilk olarak Ali Kemal’in infaz edilmesidir. Lakin Cevdet’ten aldığı bu mektup, Vasili’yi yeni bir karar almaya zorlar. Vasili, Cevdet’in mektubuna itimat edecek mi? Ali Kemal’in infazını durduracak mı? Bu hakikat Ali Kemal tarafından nasıl karşılanacak? Veronika, oğlu Dimitri’nin Ali Kemal olduğunu öğrenince nasıl hareket edecek?

İngiliz Charles Hamilton ise hedefini büyütür ve Tevfik’e yeni bir görev verir. Tevfik’in yeni görevi; Mustafa Kemal Paşa’nın öldürülmesidir. Bu görev karşısında oldukça şaşıran Tevfik, ne diyeceğini bilemez. Tevfik, Mustafa Kemal Paşa’nın naaşını İzmir'e getirmek için yeni bir plan yapacak mı?

Cevdet’in tüm ailesi hakkında çıkarılan karar Leon’u da derin bir üzüntüye iter. Zira Hilal’in infazına göz yummaya dayanamayacak olan Leon, onunla kaldığı hücrede bir araya gelir. Leon, bir kez daha vazifesi ve sevdası arasında kalmıştır. Kendisi hakkında çıkarılan infazı engellemek için büyük çaba sarfeden Hilal’e karşı, Leon nasıl bir hamle yapacak? Cevdet’in ailesi ve vatanı için verdiği karar, tüm ailenin sonu mu olacak?

 

 

VATANIM SENSİN VİDEOLARI