X
X

Vatanım Sensin 32. Bölümde Cevdet ve ailesini bekleyen büyük tehlike ne? Vatanım Sensin 33. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

09.11.2017 Perşembe 10:00 (Güncellendi: 18.06.2018 - 09:30)

Geçtiğimiz sezona damgasını vuran Vatanım Sensin, Kanal D’de izleyicisi ile buluştu.Önemli oyuncularla daha da güçlenen oyuncu kadrosu ve bir ulusun var olma mücadelesini anlattığı hikâyesi ile Vatanım Sensin yine milyonları ekran başına kilitleyecek. Sevr Antlaşma'nın vatanı parçalayacak maddeleri tüm Anadolu'da yankılanırken, buna bir dur demenin vakti çoktan gelmiştir. Ailesini korumak için Yunan Ordusu'ndaki vazifesini sürdüren Cevdet'in yeni hamlesi ne olacak? İzmir'in kuşatılması karşısında vatanseverler ne tepki verecek? Ailesini bir arada tutmaya çalışan Cevdet, başarılı olabilecek mi? Azize'yi bulamayan Cevdet'i bekleyen tehlike ne? Mustafa Kemal Paşa, Cevdet'in ölümünü mü emretti? Dağıstanlı ve Seher'in amacı ne? İngiliz Charles'ın yeni hedefi ne olacak? Tevfik'in yeni vazifesi ne olacak?

O3 Medya yapımcılığında, yönetmenliğini Yağmur-Durul Taylan ve Burak Arlıer’in yaptığı, başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak’ın yer aldığı dizi, merakla beklenen ikinci sezonu ile yine adından çokça söz ettirecek.

Sevr karanlığı bütün yurda çöküyor!

Balkan Harbi ve İzmir’in İşgali dönemlerinde savaşın ve istilanın ortasında savrulan bir milleti ve aileyi anlatarak başlayan Vatanım Sensin, yeni sezonunun açılışını Sevr Antlaşması ile yapacak.

Umut yerini karamsarlığa bırakıyor!

Ağustos 1920... Miralay Cevdet'in uğruna kendini ateşlere attığı memleketi, Osmanlı'nın imzaladığı, adına Sevr Anlaşması denen bir ölüm fermanının pençeleri altında can çekişiyor. Türklerin istiklal mücadelesi en zor, en karanlık dönemlerinden birinden geçerken, 23 Nisan'ın coşkusu birkaç ay değil, birkaç asır uzakta kalmış sanki. Köylüsünden şehirlisine, yediden yetmişe tüm İzmir ve vatan, benzeri görülmemiş bir zulüm cenderesinde kıvranmakta... Memleketin yeni ahvalinin bedelini ödeyenler arasında herkes gibi Cevdet'in ailesi de var.

Cevdet, Azize ve Tevfik’in beklenmedik hikayesi…

Yunan karargahında yaptığı saldırının ardından ağır yaralanan Cevdet, aylar sürecek bir tedaviden sonra ayağa kalkmaya çalışacaktır. Suikast girişiminde başarısız olan Tevfik ise kafalarda soru işaretleri yaratacak bir kimlikle geri dönecektir. Azize hakkındaki gerçekler ise başta Cevdet olmak üzere herkesi derinden etkileyecektir.

Vatanım Sensin 33. Bölüm Fragmanı yayında!

Azize geri dönüyor! Azize'nin çocuğuna ne oldu?

VATANIM SENSİN VİDEOLARI