X
X

Vatanım Sensin 36. Bölümde Cevdet, kızı Hilal’i kurtarabildi mi? Vatanım Sensin 37. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

07.12.2017 Perşembe 09:36 (Güncellendi: 18.06.2018 - 09:30)

Vatanım Sensin’in 7 Aralık 2017 Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde Cevdet, Dağıstanlı’nın yerine getirilen kızı Hilal’i kurtarmayı başarabildi mi? Kızı Hilal’e kavuşma fırsatı yakalayan Azize, karşısına çıkan engelleri aşabildi mi?

Simav’dan sonra Taşköprü’nün de kaybedilmesi, Dağıstanlı’yı deliye döndürür. Yunan Ordusu’na karşı kaybedilen topraklar, milli mücadele adına önemli kayıplar haline gelir. Yunan General Filippos, savaşta giderek güçlenmeye devam eder. Üstelik Efeler Meclisi’nde kendisine bilgi akışı sağlayan bir hain de yer almaktadır. Cevdet, Yunan General Filippos’un bir sonraki hamlesinin ne olacağını tahmin etmeye çalışırken, Dağıstanlı ile karşı karşıya gelirler.

Kızı Hilal’i kurtarabilmek için Dağıstanlı’nın yaşadığı yere gelen Cevdet, Eşref Paşa’nın gizli parolasını söyler. Dağıstanlı, duydukları karşısında şaşkınlığını gizleyemese de Cevdet’in kim için hizmet ettiğini anlamaya çalışır. Azize ile Tevfik’in yüzleşmesi ise gizli gerçeklerin ortaya çıkmasına sebep olur. Kendisini Yanık Efe olarak tanıtan Tevfik, Azize’nin başına gelenleri Cevdet’in bilmediğinin farkındadır. Milli mücadele adına saklı tutulmaya çalışıldığını öğrenen Tevfik, Azize’ye hiç beklemediği bir karşılık verecektir.

Hilal’i kaçıran Kerim, Dağıstanlı’nın gözüne girebilmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Hilal’i kaçırdıktan sonra onunla evleneceğini belirten Kerim, Hilal’in büyük bir tehlikeye düştüğünün göstergesidir. Üstelik Dağıstanlı’nın yanında bulunan kadınlar da bunu planlamaktadırlar. Seher’in dile getirdiği bu plan, Azize’yi büyük bir şaşkınlığa iter.

Leon ise Hilal’in peşini bırakmaz. Bir an önce İzmir’e dönebilmesi için her yerde onu arayan Leon, Hilal’i kurtarabilmek adına kendisini ateşe atmaktan çekinmeyecektir.

VATANIM SENSİN VİDEOLARI