X
X

Vatanım Sensin son bölümde Cevdet'ten şok eden hamle! 15. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

03.02.2017 Cuma 01:30 (Güncellendi: 18.06.2018 - 09:30)

2 Şubat Perşembe 2017'de yayınlanan Vatanım Sensin 14. Bölümde Cevdet, son anda değişen kararı ile ailesini büyük bir hayal kırıklığı yaşatıyor. "Önce Vatan" diyen Cevdet, tarafını belli ediyor. Eşref'in eline geçen silahlar, savaşın gidişatını etkiliyor. Cevdet’in, Mustafa Kemal’in tarafında yer almasını istemeyen Eşref Paşa, onu durdurabilecek mi? Mustafa Kemal’in, Cevdet’e gönderdiği mektubu ve savaşta kendi tarafında yer alması damgasını vurdu! Eşref Paşa ve Mustafa Kemal arasında seçimini yapan Cevdet için işler hangi boyutlarda değişecek?

Vatanım Sensin son bölümde, Mustafa Kemal, başlayan Anadolu direnişi için Cevdet’i göreve çağırır. Yüzbaşı Yakup ile Cevdet’e ulaşan mektupta, Cevdet’in yaptıklarını takdir eder ve başarılı görevine kendi tarafında devam etmesini ister. 

Vatanım Sensin son bölüm özeti

Azize’den Osmanlı üniformasını isteyen Cevdet, Yunan Ordusu’na karşı nasıl bir tutum sergileyecek? Mustafa Sami’nin ölümünden Yıldız’ı sorumlu tutan Azize, kızını affedecek mi? Savaşın gidişatını etkileyecek silahların Eşref Paşa’nın eline geçmesi, İzmir’i nasıl etkileyecek? Cevdet, vereceği karar ile ailesini bir arada tutmayı başarabilecek mi?

Vatanım Sensin son bölümün ardından 15. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı? herkes için merak konusu. Yeni bölüm fragmanı, yine ilk kez kanald.com.tr'de yayınlanarak Vatanım Sensin 15. Bölüm özeti niteliğinde cevaplar sunacak.

Vatanım Sensin 15. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Yunan başbakanından Cevdet'i ilgilendiren çok önemli bir mesaj geliyor!

VATANIM SENSİN VİDEOLARI