X
X

Dostlar Mahallesi’nin "Dostlar Durağı"

09.12.2017 Cumartesi 11:38 (Güncellendi: 05.01.2018 - 14:25)

Kendi halinde bir mahallenin yaşamının ekrana geleceği dizide Dostlar Durağı’nda  taksi şoförlerinin hikayesi de izleyici ile buluşacak! Kanal D’de sıcak ve samimi hikayesi ile dikkat çeken dizi "Dostlar Mahallesi" cumartesi akşamı saat 20.00'de izleyicisi ile buluşacak.

Başrollerinde Çağla Şıkel, Alişan, Hande Katipoğlu, Ersin Korkut, İnan Ulaş Torun ve Zeynep Eronat’ın yer aldığı dizinin yapımını Erler Film, yönetmenliğini Ayhan Özen üstlenirken, senaryosunu ise, Resul Ertaş kaleme alıyor.

Dostlar Durağı’nda durağın sahibi, mahallenin herkese kol kanat geren ablası Neriman Abla’nın (Zeynep Eronat), oyunculuk hayalleriyle yanıp tutuşan oğlu Çağatay’ın (Ceyhun Fersoy), birbirlerine tamamen zıt kardeşler Metin (Alişan) ve Çetin’in (İnan Ulaş Torun), Rus aşkını annesine kabullendirmeye çalışan Selim’in (Ersin Korkut), Bahar’ın babası Hasan’ın (Turan Özdemir) ve durağın çaycısı Vakur’un (Hakan Bulut) ekmek kavgaları, hüzünleri ve neşeleri ekrana gelecek.

Eski mahallelerdeki sıcaklığın, neşenin ve beraberliğin hikâyesi "Dostlar Mahallesi" cumartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D’de!  

DOSTLAR MAHALLESİ VİDEOLARI