X
X

İnsanlık Suçu 2. Bölümde Gökdemir Malikanesi’nde sular durulmuyor!

07.04.2018 Cumartesi 11:29 (Güncellendi: 30.05.2018 - 09:50)

İnsanlık Suçu 7 Nisan cumartesi yayınlanan yeni bölümde, gözaltına alınan Cemal'e amcasından yardım eli geldi mi?

İnsanlık Suçu yeni bölümde, Cemal'in gelişi Gökdemir Ailesi'ne büyük bir şok yaşattı! Yıllar sonra babası ölüm döşeğindeyken, bir amcası olduğunu öğrenen Cemal'in hayatı artık eskisi gibi olmayacaktır. Babasının sefalet içinde ölmesi, amcasının ise yıllarca zenginlik ve lüks içinde yaşaması Cemal'i öfkelendirir. Amcasından payına düşeni almak için harekete geçen Cemal, İstanbul'a gelir. Burada amcasının holdingine giderek, artık eski hayatını geride bırakmak istediğini ve hakkını almaya geldiğini söyler. Sami ise Cemal'e son derece anlayışla yaklaşır ve ona elinden gelen imkanı sağlayacaktır.

Gökdemir Holding'in 30. yıl konferansı için tüm aile toplanmıştır. Holdingte yapılacak olan konferans için hazırlıklar sürerken Cemal gelir. Amcası Sami, konuşma yaptığı sırada Cemal'i karşısında görür ve onu da ailesinin içine alarak herkesle tanıştırır. Ancak bu durumun hemen ardından şirkete gelen polisler tüm dengeleri değiştirir. Polisler Cemal'i aramaktadır ve onu gözaltına alırlar. Tüm Gökdemir Ailesi büyük bir şok yaşar. Başta Sami olmak üzere herkes şaşkındır.

Cemal, tam amcası Sami Gökdemir ile arasını düzeltmeye çalışırken, gerek Gökdemir Malikanesi’nde gerekse Adana’da yaşananlar herkesin hayatını bir kez daha değiştirecektir. Öte yandan Cemal’in en yakın arkadaşı Selim hakkında öğrendiği gerçek onu büyük bir şaşkınlığa sürükler. Peki tüm bu olaylardan sonra Sami Gökdemir, Cemal’e ikinci bir şans verdi mi? Cemal’in kardeşi Esra’nın eve dönmesi hangi olaylara neden oldu? Suna’nın büyük sırrı ne? Suna, Sami, Emel ve Gökhan arasındaki büyük hesaplaşmada neler yaşandı?

İnsanlık Suçu, yeni bölümü ile 7 Nisan Cumartesi saat 20.00’de Kanal D’de!

İNSANLIK SUÇU VİDEOLARI