X
X

İnsanlık Suçu 3. Bölümde Cemal, çileden çıkıyor! İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

14.04.2018 Cumartesi 11:07 (Güncellendi: 30.05.2018 - 09:50)

İnsanlık Suçu 14 Nisan cumartesi günü yayınlanan yeni bölümde Esra'nın bir bebeği olduğunu öğrenen Cemal iyice çileden çıkıyor!

İnsanlık Suçu bu akşam yayınlanacak olan 3. Bölümde Cemal, Esra'yla ilgili öğrendiği gerçekle yıkılıyor!

Cemal'in en Adana'dan en yakın arkadaşı olan Selim, son zamanlarda onu tehdit edip para istemeye başlar. Selim'deki bu değişim Cemal'i büyük br hayal kırıklığına uğratır. Bu durum giderek Cemal'in canını sıkmaya başlar ve artık bu duruma son vermenin zamanı gelir.  Cemal, yaptığı beklenmedik hamle ile Selim’den ve tehditlerinden kurtulmayı başarır. Ancak bilmediği bir gerçek daha vardır.

Cemal'in Adana'dan mahalle baskısı yüzünden apar topar İstanbul'a gelen annesi ve kız kardeşi hastanededir. Kardeşi Esra'nın dönüşü bu defa Cemal'i yıkacaktır. Esra, hamiledir ve annesine bu bebeğin kimden olduğunu son ana kadar söylemez. Ancak hastanede doğum başlayınca artık bu gerçeği saklayamayan Esra, bebeğin babasının Selim olduğunu itiraf eder. Bu gerçek her şeyi alt üst edecektir.

Annesinden gelen telefon ile soluğu hastanede annesi ve kardeşi Esra’nın yanında alan Cemal adeta delirir. Ne kadar ısrar etse de Esra bebeğin kimden olduğunu Cemal’e söylemez. Cemal kardeşine zarar verme noktasına geldiğinde ise onu durduracak kişi Suna olacaktır. Ancak Suna bunu başarabildi mi?

Öte yandan Hülya’nın İstanbul’a geldiğini öğrenen Sami, onu ziyaret etmek ister ancak bu ziyaret ona pahalıya mal olacaktır. Kocasının Cemal’e gösterdiği ilgiden zaten son derece rahatsız olan Emel, Sami’nin Hülya ile iletişim kurmasını da affetmeyecektir.

İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı yayında:

Suna, nişanlısı Gökhan'ı sevse bile son gördükleri karşısında onunla evlenmekten vazgeçmek ister. Bu duruma ne Gökhan, ne de annesi Emel izin vermeyecektir. Gökhan, Suna'nın Cemal ile olan yakınlığından dolayı kıskançlık krizine girip Suna'nın ayrılık teklifini kabul etmeyecektir. Evliliğin engellenmesi için Suna'nın tek güvendiği isim ise Cemal olur!

Cemal ise, kız kardeşini affetmemektedir. Bebeği ondan koparmaya çalışarak cezalandırmak ister. Esra'nın gözyaşları ve bebeğin masumluğu Cemal'i kararından vazgeçirmeye yetecek mi?

İnsanlık Suçu yeni bölümüyle cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

İNSANLIK SUÇU VİDEOLARI