X
X

İnsanlık Suçu 4. Bölümde Suna, Gökhan’a hapis şoku! İnsanlık Suçu 5. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

21.04.2018 Cumartesi 11:16 (Güncellendi: 30.05.2018 - 09:50)

İnsanlık Suçu 21 Nisan cumartesi yayınlanan 4. Bölümde Gökhan'la evlenmekten başka çaresi kalmayan Suna'ya Cemal'den yardım eli gelecek mi?

İnsanlık Suçu yayınlanan son bölümde Gökhan ve Suna cephesinde ipler iyice geriliyor. Gökhan'la evlenmek istemeyen Suna, ondan ayrılmak için her yolu dener. Bu durumu önce annesine sonra da Emel'e söyler. Suna'nın bu kararına başta Cavidan karşı çıkar ve onu bu kararından döndürmeye çalışır.

Gökhan ise son zamanlarda Suna ve Cemal arasındaki yakınlıktan dolayı kıskançlık krizlerine girmeye başlar. Suna'yı her fırsatta sıkıştırır ve bu yakınlığa son vermesini ister. Gökhan’la evlilik sürecine giren Suna’nın ise daha fazla dayanacak gücü kalmamıştır. Artık Gökhan'la evlenmek istemediğini bir kez daha anlar. Suna, müstakbel kayınvalidesi Emel’e Gökhan’ı sevmediğini açık açık söyleyerek onu azat etmelerini ister. Ancak Emel’in elinde, Suna ve Cavidan’ı köşeye sıkıştıracak bir koz vardır. Suna’nın Gökhan’la evlenmekten başka çaresinin kalmadığı anda Cemal devreye girer.

Öte yandan kardeşi Esra ve Selim arasında olanları hazmedemeyen Cemal'in büyük bir sınavı daha vardır. Tam bu durumu kabullenmeye çalışırken Esra'nın tekrar evden kaçması Cemal'i çileden çıkarır. Cemal artık Selim ve Esra'yı cezalandırmak ister. Bunun için de Esra'nın bebeğini elinden alır. Esra ve Selim şimdi ne yapacaktır?

İnsanlık Suçu yeni bölümüyle cumartesi 20.00'de Kanal D'de!

 

İNSANLIK SUÇU VİDEOLARI