X
X

Kaan Yıldırım'ın başarısı göz dolduruyor!

11.04.2018 Çarşamba 09:43 (Güncellendi: 30.05.2018 - 09:50)

İnsanlık Suçu’nun “kötü adamı” şimdiden büyük beğeni kazandı!

Kanal D’nin geçtiğimiz haftalarda izleyicisi ile buluşan yeni dizisi “İnsanlık Suçu” hikayesi ile olduğu kadar oyuncu performansları ile de göz dolduruyor.

Bir insanın para ve güç uğruna neleri feda edebileceğinin anlatıldığı dizide Cemal karakterine hayat veren Kaan Yıldırım’ın başarılı performansı şimdiden izleyiciden tam not aldı.

Bugüne kadar canlandırdığı karakterlerden tamamen zıt bir karakter ile izleyicisi karşısına geçen Kaan Yıldırım, her hafta gösterdiği başarılı oyunculuğu ile bu dönemin ‘fenomen kötüsü’ olma yolunda hızla ilerliyor.

Başarılı oyuncu Kaan Yıldırım, canlandırdığı Cemal karakteri üzerine şunları söyledi; “Cemal ile birçok ilki yaşıyorum. Karakterin defolu olması beni çok cezbetti. Aslında hepimiz biraz öyleyiz. İnsanlık Suçu biraz intikam hikayesi ama Cemal, intikamın peşine düştüğünde başına gelecek olaylarla kendi karakterinin de zaafları ile yüzleşeceğini tahmin etmedi. Yaşadığı travmalar yüzünden, yeri geldiğinde kötülük yapabilecek kadar gözü dönen, yer yer kendiyle çelişen, bazen tutarsızlık gösteren bir karakter.”

Babasının vefatı ile birlikte, kendi karanlığı ile de yüzleşen Cemal’in intikam, para ve güç uğruna ne kadar kötüleşebileceği ise şimdiden merak konusu oldu.



İnsanlık Suçu yeni bölümü ile cumartesi 20.0'de Kanal D’de..

İNSANLIK SUÇU VİDEOLARI