X
X

Büşra Develi kimdir?

20.03.2018 Salı 19:20 (Güncellendi: 14.05.2018 - 12:08)

Mehmed Bir Cihan Fatihi, 20 Mart Salı saat 20.00'de ekrana geliyor. Eleni rolüne hayat verecek Büşra Develi'nin kariyeri ve özel hayatına dair detaylar bu haberde!

Büşra Develi, 25 Ağustos 1993 tarihinde İzmit'te doğdu. Daha sonrasında ailesiyle Antalya'ya taşındı ve orta öğrenim ve lise eğitimini Antalya'da tamamladı.

Tiyatro tutkusu, yolunun İstanbul ile kesişmesine sebep oldu. Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı bölümünde eğitim almaya başladı.

2015 yılından itibaren birçok dizide rol alan genç oyuncu, bu akşam ekrana gelecek Mehmed Bir Ciihan Fatihi dizisinde Bizans İmparatorluğu'ndan Eleni rolüyle izleyicilerde büyük merak uyandırmaktadır.

Eleni; Mega Dük Notaras’ın kızı olarak en büyük hayali günün birinde Bizans’ın önemli mimarlarından biri olmak iken siyasi sebepler nedeniyle Şehzade Orhan’la evlenmeye zorlanır. Konstantinopolis’ten Edirne’ye doğru başlayan yolculuğu Sultan Mehmed’in esiri olmasıyla son bulur. Tabii her son yeni bir başlangıçtır.

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ VİDEOLARI