X
X

Kenan İmirzalıoğlu kimdir?

20.03.2018 Salı 19:50 (Güncellendi: 14.05.2018 - 12:08)

Mehmed Bir Cihan Fatihi, 20 Mart Salı saat 20.00'de ekrana geliyor. Mehmed rolüne hayat verecek Kenan İmirzalıoğlu'nun kariyeri ve özel hayatına dair detaylar bu haberde!

Kanal D'nin yeni dizisi Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde Mehmed'i canlandıran Kenan İmirzalıoğlu 18 Haziran 1974 tarihinde, Ankara'da doğdu. Üniversite için İstanbul'un yolunu tutan Kenan İmirzalıoğlu, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde Matematik bölümünden mezun olmuştur.

Kenan İmirzalıoğlu, 2016 yılında hayatını kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Sinem Kobal ile birleştirdi.

1999 yılında oyunculuğa ilk adımını atan İmirzalıoğlu, birçok dizi ve sinema filminde rol aldı. Son olarak Cingöz Recai sinema filminde başrolü üstlenen oyuncu, başarılı kariyeriyle göz dolduruyor.

Aynı zamanda birçok "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünün de sahibi olan Kenan İmirzalıoğlu, 2012 yılından beri televizyon dizilerinde yer almıyordu. Mehmed Bir Cihan Fatihi ile ekranlara dönmeye hazırlanan Kenan İmirzalıoğlu, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Mehmed; İslam Aleminin yetiştirdiği en büyük dehalardan birisidir. Asker, devlet adamı, mühendis, mimar, şair. Batılıların tabiri ile Rönesans Sultanı. Fetret Devri’nden çıkmış, kaderi sallantıda olan Osmanlı İmparatorluğu’nu bir Dünya Devleti haline getirecek olan münevver. Adının Fatih sıfatıyla anılmasına sebep olacak büyük fethi, Konstantinapolis’in fethini gerçekleştirmek için durmadan çalışacaktır. İçerde ve dışarda kendisine oynanan oyunlarla, Bizans entrikalarıyla boğuşacak ve babasına verdiği sözü sonunda tutacak, Hz. Muhammed (sas)’in övgüsüne mazhar olacaktır.

MEHMED BİR CİHAN FATİHİ VİDEOLARI