X
X

Siyah Beyaz Aşk 15. Bölümde Ferhat’ı çılgına döndüren gerçek ne? Siyah Beyaz Aşk 16. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

29.01.2018 Pazartesi 10:19 (Güncellendi: 05.06.2018 - 09:16)

Siyah Beyaz Aşk’ın 29 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Namık Emirhan ile İdil’in düğününde patlayan silahın yankıları devam ediyor! Herkes bu olayın arkasındaki kişinin kim olduğunu merak ediyor; Gülsüm’ün sırrının ortaya çıkması aileyi ikiye bölüyor!

Namık Emirhan ile İdil’in düğününde korkunç bir olay yaşanır. Namık Emirhan, tüm konukların karşısına çıkmadan önce silahla vurulur. Bu olay herkesi büyük bir şaşkınlığa uğratırken, Namık Emirhan hayat mücadelesi vermeye başlar. Olayın perde arkasında kimin olduğu merak edilir ve oklar Yeter’e çevrilir.

Yeter ile kızı Gülsüm’ün, herkesle birlikte yaşaması İdil’i rahatsız ediyordu. Namık ile evlenme kararı aldıktan sonra onların evden gitmesini talep eden İdil’e karşı Yeter direnmeye çalışsa da Namık’ın da kararı bu yönde olmuştu. Bunu kabullenemeyen Yeter, intikam yemini etmiş ve herkesi pişman etmeye karar vermişti.

Ferhat ile Aslı, düğün gecesi aralarındaki mesafeyi azaltmışlardı. Ferhat’ın ilk defa Aslı’yı sevdiğini itiraf etmesi, ikili için yeni bir yolun kapılarını aralar. Ailenin yaşadığı tüm olaylar ikilinin ilişkisini bozmasa da Gülsüm’ün sakladığı sırrın ortaya çıkması, Ferhat’ı deliye döndürür.

Gülsüm’ün çocuk doğurduğunu ve Abidin’in bebeği sanılan Kamil’in, Gülsüm’ün çocuğu olduğunun açığa çıkması tüm dengeleri bozar. Ferhat, önemli bir sınav verir ve kız kardeşi Gülsüm’e karşı acımasız olacaktır. Tüm bu süreçte Aslı’nın da her şeyden haberdar olduğunu ve doğumu onun gerçekleştirdiğini öğrenen Ferhat, yeni kararlar alacaktır. 

SİYAH BEYAZ AŞK VİDEOLARI