X
X

Siyah Beyaz Aşk 17. Bölümde Aslı ile Ferhat için aşk zamanı! Siyah Beyaz Aşk 18. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

12.02.2018 Pazartesi 10:31 (Güncellendi: 05.06.2018 - 09:16)

Siyah Beyaz Aşk’ın 12 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Ferhat, Aslı ile yarım kalan aşk hikayesini tamamlamak istiyor; ikili ilk defa kendilerini aşkın kucağına bırakıyorlar! Ferhat ile Aslı’nın bu aşk dolu anları sonsuza kadar devam edecek mi? Aileyi bekleyen sürpriz olay ne?

Ayhan Dağıstan’dan Ferhat’ın boşanma kararını öğrenen Aslı, bu haberle adeta yıkılır. Ferhat’a olan duygularını dizginleyemeyen Aslı, boşanmak istemediği gibi Ferhat’ın neden böyle bir karar aldığını merak eder. Aslı’nın ağabeyi Cem, kardeşinin tehlikenin içinde yaşamasına göz yummak istememiş ve Ferhat’tan ayrılmalarını istemişti. Cem’in çağrılarına sırt çevirmeyen Ferhat, Aslı’nın iyiliği için böyle bir karar almıştı. Ferhat, aklı ile kalbi arasında kalır ve bu kararını Aslı’ya itiraf edemez. Üstelik Ayhan Dağıstan da Aslı’ya söylemediğini dile getirir.

Ferhat, akıl hocası haline gelen Azad Dağıstan ile dertleştiğinde büyük bir hatanın eşiğinde olduğunu fark eder. Aslı’ya bu konuyu hiç açmaz ve onu kaybetmeyi göze alamaz. Ferhat bir adım daha atar ve Aslı ile birlikte bir gece geçirirler. Ferhat için asıl sürpriz gecenin sonunda gerçekleşir. Zira Aslı, bıraktığı notla Ferhat’ı terk ettiğini yazar. Ferhat’ın kendisinden boşanma kararını kabullenemeyen Aslı, onun yanından ayrılır.

Aslı ile Ferhat’ın mutlu günleri ise uzakta değildir. Aslı’yı kaybettiği için büyük bir acı yaşayan Ferhat, bu sefer aşkına sahip çıkacaktır. Aslı’dan bir daha uzak kalmak istemeyen Ferhat, yarım kalan aşklarının acısını çıkarmak için harekete geçecektir. Kendisini bırakmayan Ferhat’ın teklifine ne cevap vereceği merakla beklenen Aslı, bu kez kalbine söz geçirebilecek midir?

SİYAH BEYAZ AŞK VİDEOLARI