X
X

Siyah Beyaz Aşk 20. Bölümde Aslı’nın hedefindeki kim?

05.03.2018 Pazartesi 11:28 (Güncellendi: 05.06.2018 - 09:16)

Siyah Beyaz Aşk’ın 5 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Aslı, artık kendisini tanıyamadığını fark eder. Silahlardan korkan bir kadının yerine, artık onun içinde yaşayan birine dönüşmüştür. Bu dönüşüm Aslı’yı oldukça tedirgin eder ve yeni kararlar almak için harekete geçmeye hazırlanır.

Aslı, ağabeyi Cem’in ölümünün ardından büyük bir acı yaşar. Ailesinden son kalan kişinin de ölmesi, Aslı’nın hayatını yeniden gözden geçirmesine sebep olur. Aslı, bu sayede dönüştüğü kişiyi yeniden ölçme fırsatı yakalar. Giderek Ferhat ve ailesine ayak uyduran Aslı, bu değişimden rahatsızdır. Eski huzurlu günlerinin çok geride kaldığını fark eden Aslı, buna bir son vermek niyetindedir. Zira giderek Ferhat’a alışmaya başlamış ve adeta onun gibi olmuştur.

Aslı, iç huzurunu yeniden kazanabilmek için adım atmaya karar verir. Aslı’nın hedefinin kim olduğu ise merak konusudur. Aslı, aldığı yeni kararlar eşiğinde yeni düşmanlar kazanmayla yüz yüze gelir. Ailesinin başına gelen her türlü beladan Aslı’yı sorumlu tutan Namık Emirhan ise Cüneyt’in tamamlayamadığı olayın peşini bırakmayacaktır. Aslı’nın hayatına devam etmesi ve Cem’in ölümündeki sis perdesini aralamak istemesi Namık Emirhan’ın giderek köşeye sıkıştığının resmidir.

Öte yandan Yeter, geçmişin hesaplarını oğlu Yiğit ile görmüştür. Ferhat’ın babasının Namık Emirhan olduğunu itiraf eden Yeter, Yiğit ile karşı karşıya gelmelerine sebep olur. Yiğit, Namık ile Ferhat’ın ilişkisini öğrendikten sonra hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Ferhat’a bilmediği gerçekleri anlatmak isteyen Yiğit, önemli bir karar vereceğinin farkındadır.

SİYAH BEYAZ AŞK VİDEOLARI