X
X

Siyah Beyaz Aşk 22. Bölümde Aslı ile Ferhat, boşanma kararından vazgeçecekler mi? Siyah Beyaz 23. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

19.03.2018 Pazartesi 11:22 (Güncellendi: 05.06.2018 - 09:16)

Siyah Beyaz Aşk’ın 19 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Aslı ile Ferhat, boşanma kararı aldıktan sonra Aslı trafik kazası geçirir. Hastaneye kaldırılan Aslı’ya müjdeli haber verilir. Aslı hamile olduğunu öğrenir ve Ferhat ile yeni bir karar aşamasına gelirler.

Abisi komiser Cem’in ölümüyle sarsılan Aslı, artık aynada gördüğü sureti tanımamaya başlar. Aslı, eski huzurlu günlerine olan özleminden dolayı yeni bir karar alır. Ferhat ve ailesiyle yaşadıkça tehlikeden uzak kalamayacağını düşünür ve ayrılık kararı alır. Aslı’nın çalıştığı hastaneden çıkarılması da bu yol ayrımında önemli bir husus olur. Aslı ile Ferhat’ın yüzleşmesi ise dile getirilmeyen duygulara sahne olur.

Aslı, Ferhat’ın çocukluğundan gelen problemlerle büyüdüğünü ve sevgisiyle onu tedavi edebileceğini düşünürken, giderek ona benzemekten rahatsızdır. Ferhat ile bunu paylaştığında Ferhat, boşanma kararını bir kez daha ifade eder. Bu ikili için yolun sonudur ve birbirlerine duydukları aşka rağmen birbirlerini kötü etkilemeleri bu kararı almalarında yardımcı olur. Aslı, Ferhat ile yüzleştikten sonra trafik kazası geçirir. Kaza yerine gelen Ferhat, apar topar Aslı’yı hastaneye kaldırır.

Aslı için asıl sürpriz hastanede yaşanır. Zira hamile olduğunu öğrenir. Bu haber Aslı ile Ferhat’ta bomba etkisi yaratır. Boşanma kararından sonra gelen bu gelişme, ikilinin yeni kararlar almasına sebep olacaktır. Aslı, Ferhat’tan ayrılmak istese de kalbine söz geçirememektedir. Ferhat’ın tüm yaşananları durdurmasını temenni ederken, bebeğini de dünyaya getirmek ister.

 

SIYAH BEYAZ AŞK VİDEOLARI