X
X

Siyah Beyaz Aşk 23. Bölümde Aslı, Ferhat’a gerçekleri söyleyecek mi? Siyah Beyaz Aşk 24. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

26.03.2018 Pazartesi 12:11 (Güncellendi: 05.06.2018 - 09:16)

Siyah Beyaz Aşk’ın 26 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Aslı, bebeğini aldırmak için gittiği klinikte son anda vazgeçiyor; gerçekleri Ferhat’tan saklama kararı alıyor. Aslı ile Ferhat, adım adım boşanmaya doğru ilerliyorlar.

Aslı, Cem’in öldürülmesinden sonra radikal kararlar alır. Ferhat’a olan aşkına rağmen kendisini kötü etkilediğini düşünür. Artık kendisine yabancılaşmaya başlayan Aslı, Ferhat’ın boşanma kararını destekler. İkili kritik bir yol ayrımına gelirler ve bu kez ikisi de geri adım atmazlar.

Aslı ile Ferhat’ın boşanma kararı sonrası aldıkları sürpriz haber karşısında ne yapacaklarını bilemezler. Aslı’nın geçirdiği trafik kazası, hamile olduğunu öğrenmesine sebep olur. Aslı ise Ferhat ile boşanma taraftarıdır ve bebeğini aldıracağını ifade eder. Ferhat, bu karar karşısında ne yapması gerektiğini bilemez. Aslı, Ferhat’ın iyi bir baba olamayacağını ve o sorumluluğu alamayacağını söyler. Ferhat, Aslı’nın bu sözleri karşısında çaresiz kalır ve Aslı’nın haklı olduğunu düşünür.

Aslı, bebeğini aldırmak için kliniğe gider ve Ferhat, bu durumu öğrenir öğrenmez onu durdurmak için yola çıkar. Ferhat, kliniğe gider fakat geç kaldığını düşünür. Aslı, bebeğini aldırmamıştır ama bunu Ferhat’tan gizlemek ister. Aslı, artık tek başına mücadele edeceğinin farkındadır ve bu yolda tek sığınacağı liman bebeğinden başkası değildir.

SIYAH BEYAZ AŞK VİDEOLARI