X
X

Siyah Beyaz Aşk 25. Bölümde Aslı ile Ferhat’ın yeni kararı ne? Siyah Beyaz Aşk 26. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

09.04.2018 Pazartesi 11:00 (Güncellendi: 05.06.2018 - 09:16)

Siyah Beyaz Aşk’ın 9 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Yiğit’in sokak ortasında silahlı saldırıya uğraması, Ferhat’ın yeni kararlar almasına sebep olur. Ferhat, doğacak bebeğini de düşünmeye başlar ve Aslı ile tehlikeden uzak bir hayat için ilk adımı atar.

Aslı, abisi Cem öldükten sonra hayatını yeniden gözden geçirmişti. Abisinin ölümüyle sarsılan Aslı, ailesinden son kalan kişiyi de kaybetmenin acısıyla yeni kararlar almak istemişti. Artık tehlikeden uzak ve huzurlu bir hayat yaşamak isteyen Aslı, Ferhat’tan boşanmak istemişti. Ferhat’a karşı büyük bir aşk beslese de birlikte yapamadıklarını düşünen ikili, bebek haberiyle bu kararlarını yeniden gözden geçirmek zorunda kalmışlardı.

Aslı ile Ferhat, bebek haberiyle ilişkilerini yeniden değerlendirmişlerdi. Aslı’nın bebeğini aldırmaya kıyamaması ve Ferhat’ın da babalık yapabileceğini düşünmesi, her ikisinin de büyük fedakarlık gösterdiği ilişkilerine sahip çıkmalarına yol açmıştı. Yaptığı operasyondan sonra hedef haline gelen Yiğit, kaçakçılar tarafından sokak ortasında silahlı saldırıya uğrar. Bu saldırı Ferhat’ı perişan eder ve Yiğit’in verdiği yaşam mücadelesi onu kahreder.

Yiğit’in ölüm kalım savaşı devam ederken, Ferhat hayatına dair yeni kararlar alır. Bu olay ondan dönüm noktası olmuştur. Aslı ve bebeğini de düşünen Ferhat, her şeyi arkasında bırakmaya hazırdır. Üstelik bu haber Aslı’nın ilişkilerinin ilk gününden itibaren duymayı beklediği durumdur. Silahların ve tehlikenin uzak olduğu bir hayatı düşleyen ikili, her şeyi arkalarında bırakabilecekler midir?

SİYAH BEYAZ AŞK VİDEOLARI