X
X

Siyah Beyaz Aşk 27. Bölümde Ferhat, gerçekleri itiraf edebilecek mi?

23.04.2018 Pazartesi 10:51 (Güncellendi: 05.06.2018 - 09:16)

Siyah Beyaz Aşk’ın 23 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanacak yeni bölümünde Ferhat, Aslı’ya bir kızı olduğunu söyleyebilecek mi? Vildan ile Ferhat’ın kızı olan Özge, bu sırrın ortaya çıkmasıyla ne yapacak? Cüneyt’i görmeye tahammül edemeyen Aslı, gerçeği öğrenebilecek mi?

Siyah Beyaz Aşk son bölümde neler oldu?

Teyzesi Aslı’dan intikam almak için bir anda ortaya çıkan Jülide, yavaş yavaş tüm aileyi birbirine düşürmeyi başarır. Namık Emirhan ile yaşadığı gizli ilişkiden sonra Vildan ile dışarı çıktıkları gece, gizli gerçeği öğrenmeyi başarır. Vildan, küçüklüğünden beri Ferhat’a aşık olduğunu ve bir gece birlikte olduklarını söyler. Jülide, daha sonra bunun peşine düşer ve Özge’nin babasının Ferhat olduğunu öğrenir.

Cüneyt, Azad Dağıstan’ı öldürdükten sonra eve geri döner. Vildan, Cüneyt’i evden uzaklaştırmaya çalışırken, Jülide herkesin içinde gizli gerçeği dile getirir. Bu haber, tüm ailede şok etkisi yaratır. Daha sonra olay yerine gelen Aslı, karşısında Cüneyt’i görünce çılgına döner ve aynı evde yaşamak istemediğini haykırır. Aslı’nın duymadığı gerçek ise gizemini korur. Bu olaydan sonra Ferhat, DNA testi yaptırır ve Özge’nin kendi kızı olduğunu öğrenir. Vildan ile bir geleceklerinin olmadığını yeniden dile getiren Ferhat, bu gerçeğin Aslı’dan saklanmasını ister. Aslı’nın hamile olduğunu ve doğum yaptıktan sonra kendisinin ona açıklayacağını belirten Ferhat’ı zor günler beklemektedir.

Zira her şey Ferhat’ın istediği gibi gitmeyecektir. Vildan, kızı Özge ile evi terk eder ve Ferhat’a bir mektup bırakır. Ferhat, Vildan ile Özge’yi eve getirmek için gittiğinde Aslı, bu mektubu bulur. Ferhat eve geldiğinde, Aslı’nın elinde kendisine bırakılmış mektubu görür. Aslı ile Ferhat’ı büyük bir yüzleşme beklemektedir. Aslı’nın öğrenmesini istemediği gerçeği itiraf edemeyen Ferhat, bu kez itiraf etmek zorunda kalacak mıdır?

Siyah Beyaz Aşk, heyecan dolu bölümüyle bu akşam 20.00’de Kanal D’de!

SİYAH BEYAZ AŞK VİDEOLARI