X
X

Siyah Beyaz Aşk 28. Bölümde Aslı evi terk edecek mi? Siyah Beyaz Aşk 29. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

30.04.2018 Pazartesi 10:05 (Güncellendi: 05.06.2018 - 09:16)

Siyah Beyaz Aşk’ın 30 Nisan Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Özge’nin, Ferhat ile Vildan’ın kızı olduğunu öğrenen Aslı önemli bir yol ayrımına gelir. Aslı, aşk masallarını sonlandırmak istese de Ferhat, onu engelleyebilmek adına her şeyi yapmaya hazırdır. Aslı ile Ferhat’ın hesaplaşması, ikili arasında gizli kalmış duyguları da ortaya çıkaracak mıdır?

Aslı’dan intikam almak için bir anda ortaya çıkan Jülide, aynı evde yaşamaya başlar başlamaz planları için harekete geçmişti. Namık Emirhan ile gizli yürüttüğü ilişkisi, İdil tarafından da öğrenilmişti. İdil ile Jülide’nin yüzleşmesi, kimsenin beklemediği şekilde sonuçlanır. İdil’in tehditlerine boyun eğmeyen Jülide, aralarında çıkan arbedede kafasını arabaya çarptırmıştı. Olay yerinde hayatını kaybeden İdil, beraberinde birçok sırla birlikte hayatını kaybetmişti.

Eve geri dönen Cüneyt, ev halkından onay alamamıştı. Abisi Cem’in katili olduğunu bilen Aslı, Cüneyt ile aynı evde kalmayı kabullenemez. Üstelik Jülide’nin de Cüneyt hakkında herkesi derinden sarsacak önemli bir kozu vardır. Vildan ile eğlenmek için çıktıkları gecede Jülide geçmişe dair önemli bir bilgi öğrenmişti. Vildan’ın, Ferhat’a olan aşkını öğrenen Jülide, bir gece birlikte olmaları karşısında şaşkınlığını gizleyememişti. Bunun üzerine harekete geçmiş ve Cüneyt’in eve dönüşü sırasında itirafta bulunmuştu. Bu itiraf anında Aslı’nın orada olmaması Ferhat’a derin bir nefes aldırsa da bunun gerçek olup olmadığını öğrenmek ister. Yapılan DNA testi sonucu Özge’nin babası olduğunu öğrenir. Bu gerçeği herkes tarafından saklanmasını ister. Fakat bu o kadar kolay olmaz. 

Aslı, Ferhat’ın kendisinden bir şey saklamamasını ister. Bunun sonucunda Ferhat, acı gerçeği itiraf eder. Duydukları karşısında büyük bir şok yaşayan Aslı, ne diyeceğini bilemez ve evi terk etmeye kalkışır. Ferhat ise Aslı’yı kaybetmemek için ne gerekiyorsa yapmaya hazırdır. Aslı ve bebeğiyle mutlu bir hayatı düşleyen Ferhat, bu ayrılık kararı karşısında zor bir duruma düşer. Aslı ile aşk masallarını sürdürmek isteyen Ferhat, onu durdurmaya çalışır. 

SİYAH BEYAZ AŞK VİDEOLARI