X
X

Siyah Beyaz Aşk 3. Bölümde Aslı, Ferhat ve ailesinden kurtulabilecek mi? Siyah Beyaz Aşk 4. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

30.10.2017 Pazartesi 10:09 (Güncellendi: 05.06.2018 - 09:16)

Siyah Beyaz Aşk’ın 30 Ekim 2017 Pazartesi akşamı yayınlanan yeni bölümünde Aslı, ağabeyi Cem’in hayatının tehlikeye gireceğini düşündüğü için gerçekleri açıklayamaz. Ferhat’ın karşısında dikilen kardeşi savcı Yiğit ise adalet için savaşmaya hazırdır. Yiğit, kardeşi Ferhat'ı durdurabilecek mi?

Aslı, zorla tutulduğu çiftlik evinde gördüklerinden sonra Namık Emirhan tarafından ölmesi kararlaştırılır. İnfazcısı olarak seçilen Ferhat, Aslı’ya tek bir şart sunar. Aslı ile evleneceği taktirde hayatını bağışlayacaktır. Aslı yaşadıklarına inanamaz ve kaçmak için her yolu denemeye hazırdır.

Aslı, Ferhat’tan kurtulma yolları ararken, akşam kıyılacak nikah onun için zamanın daraldığını hissettirir. Öte yandan Aslı’nın ağabeyi komiser Cem her yerde kardeşini aramaya başlamıştır. Ferhat’ın kardeşi savcı Yiğit de adaletin yerini bulması için var gücüyle savaşır. Namık Emirhan ve ailesinden intikam almaya hazırlanan Yiğit, Cem Çınar ile birlikte hareket eder.

Nikah kıyılmadan önce olay yerine gelen Cem, Yiğit ve polis ekipleri hiç beklemedikleri bir manzara ile karşılaşırlar. Aslı’yı kurtarmak isteyen ağabeyi duyduğu şok sözler karşısında ne yapacağını bilemez. Ferhat’ın, gerçekleri itiraf etmesi durumunda ağabeyi Cem’i hedef alacağını bilen Aslı, onun güvende olması için nikaha göz yumar.

SİYAH BEYAZ AŞK VİDEOLARI