X
X

Siyah Beyaz Aşk 4. Bölümde Ferhat’tan, Aslı’ya şaşırtan hamle! Siyah Beyaz Aşk 5. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

06.11.2017 Pazartesi 10:01 (Güncellendi: 05.06.2018 - 09:16)

Siyah Beyaz Aşk’ın 6 Kasım 2017 Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Ferhat’ın şiddetine uğrayan Aslı, intikam için onu öldürme noktasına geliyor! Ferhat’ın ölüm kalım mücadelesi, ikili arasında yeni bir hesaplaşmanın fitilini ateşliyor! Aslı tarafından bıçaklanan Ferhat'ın karşı hamlesi ne olacak? Aslı ile Ferhat'ın yakınlaşması, nasıl sonuçlar doğuracak?

Aslı ile Sinan’ın bir arada olduğunun haberini alan Ferhat, apar topar ikilinin yanına gelir. Sinan, Aslı’dan evliliğine dair cevaplar beklerken, Ferhat’ın ani gelişiyle neye uğradığını şaşırır. Ferhat’tan öldüresiye dayak yiyen Sinan, ne yapacağını bilemez. Sinan ile bir araya gelmesinden dolayı Aslı da nasibini alır. Aslı’yı ev hapsine zorlayacağını dile getiren Ferhat, adeta çılgına döner ve Aslı’ya şiddet uygulamaya başlar. Aslı, daha önce sakladığı bıçağı kullanır ve Ferhat’tan intikam almak için ilk adımı atar.

Ferhat ile Aslı’nın yeni hesaplaşması, aralarında gizli kalan bilgilerin de ortaya çıkmasına sahne olur. Aslı, Ferhat’ın böyle bir kimliğe bürünmesinin nedenlerini merak ederken, çocukluğunda yatan acılara değinir. Ferhat ise Aslı’nın kendisi hakkında sadece gösterdiği kadarını bildiğini düşünür.

Öte yandan Aslı, yarım kalan işini tamamlama niyetindedir. Hastanede ondan umut bekleyen küçüğü ameliyat etmek isteyen Aslı, Ferhat ile ilk tanıştığı andan itibaren bunu diretmişti. Ferhat’ın, Aslı’yı çalıştırmaya niyeti olmasa da Aslı tüm basının önünde ondan bunun sözünü almıştı. Aslı’nın istediği yardım, Ferhat’tan tarafından sürpriz bir cevap bulacaktır.

SİYAH BEYAZ AŞK VİDEOLARI