X
X

Siyah Beyaz Aşk 5. Bölümde Ferhat, Aslı'ya karşı duygularını sorguluyor! Siyah Beyaz Aşk 6. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

13.11.2017 Pazartesi 10:29 (Güncellendi: 05.06.2018 - 09:16)

Siyah Beyaz Aşk’ın 13 Kasım 2017 Pazartesi akşamı yayınlanan bölümünde Gülsüm'ün doğum sancılarını duyan Aslı, oraya giderek ona yardımcı olur. Fakat bu olanları Ferhat'ın bilmemesi gerekmektedir. Yeter, Aslı'nın bu konuyu mezara kadar saklaması gerektiğini sert bir dille açıklar.

Aslı’nın sarhoş olduğu gece onu öpen Ferhat, ona karşı ne hissettiğini sorgulamaya başlar. İkili arasında bu öpücük, aralarındaki duvarların yavaş yavaş yıkılmasına sahne olurken birbirlerine karşı öfkelerinde bir değişim olmaz. Ferhat ile evlenmek zorunda kalan Aslı, ilk fırsatta normal hayatına dönebilmek için ortam kollamaktadır.

Namık Emirhan, kendisine ihanet edenin kim olduğunu araştırmaya devam eder. Adamları arasında bir köstebek olduğunu düşünmeye başlar. Ferhat’ın uyarısından sonra kendisini tetikte hisseden Cüneyt, daha dikkatli davranmak zorunda kalır. Gülsüm’ün de doğum zamanının gelmesi, gizli ilişkilerini saklamakta zorluk çıkarır.

Ferhat’ın savcı kardeşi Yiğit ise Namık Emirhan’ın maskesini düşürmek için hamle yapmaya devam eder. Aslı ile baş başa kalan Yiğit, evliliğe zorlandığını ortaya çıkarmaya çalışır. Aslı için ayağına kadar gelen bu fırsat, yeni bir karar almasına neden olur.

 

SİYAH BEYAZ AŞK VİDEOLARI