X
X

Siyah Beyaz Aşk 2. Bölüm'de Aslı, büyük bir çıkmaza giriyor! Siyah Beyaz Aşk 3. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

23.10.2017 Pazartesi 10:20 (Güncellendi: 05.06.2018 - 09:16)

Siyah Beyaz Aşk'ın 23 Ekim Pazartesi yayınlanan 2. Bölümünde Aslı, Ferhat'ın ailesi ile tanışıyor! Ferhat'ın Aslı için tek seçim şansı olduğunu söylemesi çifti nikah masasına kadar götürüyor. Aslı, iyi bir insan bildiği Namık ile yüzleşiyor! Babası yerine koyduğu Namık'ın bilinmeyen karanlık yüzüne şahitlik eden Aslı, resmen yıkılıyor! Evlenmek zorunda bırakılan Aslı, kaçmayı başarabilecek mi?

D Productions yapımcılığında geçtiğimiz hafta seyircisiyle buluşan Siyah Beyaz Aşk merak uyandıran yeni bölümü ile bu akşam Kanal D’de ekrana geliyor.

Başrollerini İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay’ın paylaştığı birbirinden tamamen zıt iki karakterin hayatlarının kesişmesini konu alan Siyah Beyaz Aşk’ta heyecan eksik olmayacak.

Siyah Beyaz Aşk’ın ekrana gelecek olan bölümünde Aslı (Birce Akalay) hayatta kalmak için Ferhat (İbrahim Çelikkol)’un evlenme teklifini kabul etmiş gibi yapacaktır ancak işler her zaman yolunda gitmeyecektir.

Aslı, Ferhat'ın ailesi ile tanışıyor! 

Ferhat'ın annesi Yeter, Aslı ile tanışmaya halinden memnun şekilde gelir. Yeter ile birlikte gelen Gülsüm'ü de gören Aslı ne olduğunu anlayamaz ve çok şaşırır. Hiç sevmediği bir adam ile evlenmek zorunda olan Aslı, gelinlik giyip, aile içi bir törenle nikah masasına oturur. Ferhat ile zorla evlenmek zorunda kalan Aslı, bu evlilikten kurtulmak için bir çıkış yolu bulabilecek mi? Aslı gerçekleri, Ferhat'ın ailesine anlatacak mı?

Namık'ın gerçek yüzü ortaya çıkıyor!

Ferhat'ın Aslı'yı öldürmek istememesi Namık'ı kızdırır.  Aslı, babası bildiği Namık Emirhan'ın gerçek yüzünü çiftlikte görmüştür. Temiz kalpli olarak gördüğü kişinin, görünmeyen karanlık bir tarafının olduğunu görmesi Aslı için yıkım noktası olur. Namık, Aslı için evliliğe şükretmesini ve bu çıkmazdan kaçmaması gerektiğini söyler.

Ferhat'ın babası Namık, gerçekleri anlatıyor! 

İdil, Namık'ın Ferhat'a olan zaafını farkeder ve onunla konuşur. Namık, bunun nedenini İdil'e itiraf eder. Aslında Ferhat'ın dayısı değil babası olduğunu duyan İdil, çok şaşırır.

Siyah Beyaz Aşk Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!

SİYAH BEYAZ AŞK VİDEOLARI