X
X

Ver Elini Aşk'ın 10. Bölümünde; Ayperi, kendini Kaan'a affettirmek için yollar arıyor! Ver Elini Aşk 11. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

21.11.2017 Salı 09:17 (Güncellendi: 08.12.2017 - 10:50)

Ver Elini Aşk'ın 21 Kasım 2017 Salı günü yayınlanan 10. Bölümünde; Kaan, Emin Ağa ile buluşan Ayperi'ye kök söktürüyor! Kaan, Ayperi'nin babası Hayri ile tanışıyor! Lalin ve Oğuz kendileri için zor bir maddeye geçiyorlar!

Kaan, Ayperi'yi peşinde koşturuyor!

Ayperi ve Kaan, dedeleri ile görüşmeyeceklerine dair birbirlerine söz vermişlerdi! Ayperi, Emin Ağa'nın torunu Sue'yu özlemesi üzerine verdiği sözü tutamadı. Buluşmaları sırasında onları takip eden Simten, fotoğraflarını çeker ve koz olarak elinde tutar. Ayperi ve Kaan'ın buluştukları restoranda bu kozu kullanır. Tam da Kaan, Ayperi'ye ilanı aşk ederken... Kaan, konuşmasını kesen fotoğrafta Emin Ağa ile buluşan Ayperi'yi görünce çok öfkelenir. Ayperi'ye güven konusunda yüklenir. Ayperi ise, Emin Ağa ile buluşmaktan dolayı kendini suçlu bulmazken, Kaan'a verdiği sözü tutamamanın utancını yaşar... Kaan, peşinden koştuğu Ayperi'ye bu durumu kullanarak ufak bir oyun oynar. Ona kızgınmış gibi davranarak, kendisini affetmesi için peşinden koşan Ayperi'yi elinde tutmayı başarır... Kaan, Ayperi'yi affedecek mi? Ayperi, Kaan'a olan duygularını serbest bırakacak mı?

Hayri ağırlığını koymaya başlıyor!

İçerden çıkan Hayri olaylara hızlı giriş yapar. İlk önce, Kiraz'ın peşindeki Mesut gazabına uğrar; sırada ise, Ayperi'nin peşindeki Kaan vardır. Hayri, kızı Ayperi ile arasındaki ilişkinin ne olduğunu öğrenebilmek için Kaan'la buluşur. Buluşmada Hayri, cezaevinin kendisine verdiği korku dolu karakter ile Kaan'ı köşeye sıkıştırır. Kaan, içindeki duyguları gizleyerek Ayperi ile aralarındakinin sadece patron-dadı ilişkisi olduğunu söyler. Fırtına biraz olsun diner; fakat, Kaan artçı fırtınalardan nasıl korunacağını kara kara düşünmeye  başlar! Kaan ve Hayri arasında neler yaşanacak? Hayri, Kaan'ın biricik kızı Ayperi ile imam nikahı kıyıp, boşandığını öğrenecek mi?

Zor bir madde: Aşk!

Aşk, bacayı sardı; fakat, Oğuz'un çekingenliği işleri yokuşa sürüyor! Lalin, "30 yaşından önce yapılacaklar listesi"nin en önemli maddesi olan "Aşık Olmak!" maddesinin biraz olsun Oğuz'u bu tutukluktan kurtaracağını düşünmektedir. Oğuz ise, her zaman ki gibi olayları kendi tarafından görür. Hayali bir aşık ile kavga etmeye başlamıştır bile. Lalin, Oğuz'un bu tatlı anlarından keyif alsa da safça davranmasına yavaş yavaş bozulmaya başlar. İki aşık bu maddenin gerekliliklerini yerine getirebilecekler mi? Oğuz, sonunda Lalin'in de farkında olduğu duygularını açabilecek mi?

Ver Elini Aşk 11. Bölüm Fragmanı yayında!

Kaan, Ayperi'yi kaçırıyor! Emin Ağa, gördükleriyle şaşkına dönüyor!

VER ELİNİ AŞK VİDEOLARI