X
X

Ver Elini Aşk'ın 9. Bölümünde Kaan, Ayperi'yi kıskandırmak için oyunlar kuruyor! Ver Elini Aşk 10. Bölüm Fragmanı yayınlandı mı?

02.11.2017 Perşembe 09:18 (Güncellendi: 08.12.2017 - 10:50)

Ver Elini Aşk'ın 2 Kasım 2017 Perşembe günü yayınlanan 9. Bölümünde; Ayperi'nin gerçek duygularını ortaya çıkarmak için Kaan ve arkadaşları türlü oyunların içine giriyor! Ayperi ise, Kaan'ı kıskandığını gizleyebilmek için akla karayı seçiyor! Yine bizleri eğlenceli bir bölüm bekliyor!

Kaan, Ayperi'ye aşık mı oldu?

Kaan, gururlu davranışlarından dolayı içten içe hayranlık duyduğu Ayperi'ye giderek büyük bir sevgi besler. Bu durum, Ayperi'nin dedelere kızıp Antep'e kaçmasında ortaya çıkar. Evdeki boşluğunu hissettiği Ayperi'nin peşinden Antep'e giden Kaan, köyde onunla birlikte güzel zamanlar geçirir. Hisleri ona karşı çok olumludur ve aşık olduğu da aşikardır artık... Çok dillendirmese de, izleyiciler olarak bizler duygularının farkındayızdır. Bakışları onu ele verir. Lalin ve iş arkadaşları da farkındadır. Tek kalan şey ise, Kaan'ın itiraf etmesidir ya da Ayperi'nin ona bir adım atmasıdır.

Ayperi kıskançlık krizinde!

Kaan, Ayperi için fırıldak, mırıldak; ama, iyi yürekli bir babadır. Ayperi, ona karşı olumlu hisler beslese de, çapkın bir erkek olmasından dolayı biraz uzak durur. Kaan'ın sürekli "Bir köylü kızıyla evlenmem" cümlesi kulaklarında yankılanmaya devam eder. Boşandıktan sonra Kaan, artık onun patronudur ve sevda işinden uzak durmaya kararlıdır. İçten içe de, ona karşı aşık olduğunu hissetmektedir; ancak, sevdaya adım atmaktan korkuyordur. Kaan'ın aşk hamlelerini görüyor; fakat, ona beklediği geri dönüş tepkilerini vermiyordur. 

Kaan, Mesut ve Oğuz'dan kıskandırma operasyonu!

Kaan, Ayperi'nin gerçek duygularını ortaya çıkartmaya karar verir. Ayperi'nin kendisine olan aşkını o da hissediyordur. Bu yolda yalnız hareket etmek istemez ve kardeşi Lalin ile iş arkadaşları Mesut ve Oğuz'dan yardım alır. Amaç ise, Ayperi'yi kıskandırıp hislerinin farkına vardırmaktır... Oyun basittir... Kaan, boşandıktan sonra tekrar gece hayatına dönmüş gibi yaparak, Ayperi'yi sinirlendirmektir. Ayperi'nin, gerçek duygularının sinirlendiği zaman çıktığını bilen herkes bu oyunda hünerlerini gösterirler...

Ver Elini Aşk Son Bölüm

VER ELİNİ AŞK VİDEOLARI