X
X

Ver Elini Aşk'ın son bölümünde neler oldu? Yeni bölümde neler olacak?

16.11.2017 Perşembe 12:45 (Güncellendi: 08.12.2017 - 10:50)

Ver Elini Aşk, yeni günü olan 21 Kasım Salı saat 20.00'de 10. Bölümü ile kaldığı yerden devam ediyor! Bizleri eğlenceli bir bölüm beklerken son bölümde neler oldu hatırlayalım!

Ayperi'nin, Emin Ağa ile buluştuğunu gören Kaan öfkeleniyor!

Kaan, kendisine "Patron Kaan Bey" olarak yaklaşmasından dolayı Ayperi'nin gerçek duygularını anlayamıyordur. Bu yüzden Mesut'un fikri ile bir kıskandırma oyununa başlar. Tüm fırıldaklığını kullanarak Ayperi'yi sinir etmeyi başarır. Ayperi ise, Kaan'ın gömlek yakasında gördüğü ruj lekesi yüzünden kıskançlık krizine girer. Kaan'da bu anlara şahit olunca Ayperi'nin gerçek duygularının farkına varır.

Restoranda Ayper ile bu durumu konuşur. Gece Kaan'ın istediği gibi ilerlemektedir. Tek kalan Ayperi'nin ona bir adım atmasıdır. İkiliyi takip eden Simten'de mekandadır. Elinde Ayperi'nin, Emin Dede ile buluştukları anın fotoğrafı vardır. Kaan'a bu fotoğrafı gönderdiği zaman oluşan tüm romantik hava karanlığa gömülür; çünkü, fotoğrafta çok güvendiği Ayperi söz verdiği halde Emin Ağa ile buluşmuştur...

Ayperi ve Kiraz'ın babası Hayri (Ayhan Taş) hapisten çıktı!

Hayri!.. Ayperi ve Kiraz'ın hapisteki babası... Çalıştığı kebapçıda patronunu bıçaklayan; yetmezmiş gibi, dükkanı da yakan deli dolu bir kişilik... Çevresindeki olaylara çabuk sinirlenip, fevri davranır...

Kiraz ise, İstanbul'a geldiğinden beri babasını ziyaret etmeyi aksatmaz... Onu hapisten kurtaracak parayı bin türlü dalavere ile bulur... Bıçakladığı patronu ile de şikayetinden vaz geçmesi için de anlaşır. Gün gelir ve babası hapisten çıkar... Bu sırada hapisanenin dışında Mesut, Kiraz'ı para konusunda sorguya çekmektedir. Kızı Kiraz'a bağıran birisini gören Hayri boş durmaz ve Mesut'a yumruk atar. Mesut neye uğradığını şaşırır... Kiraz, Hayri'ye "baba" d,ye seslenince Mesut olayı anlar; fakat, ikinci yumruğu da Hayri'den yemeden kurtulamaz...

Kaan'ın, Ayperi'yi "Üç Talak" kuralına göre boşamamasının nedeni, tekrar evlenme kapısını açık bırakmak mıydı?

Kaan,  isteğini kırmayıp ona tek bir "Boş ol" diyerek Ayperi'yi boşamıştı. Dinen geçerli bir boşanma bu. Kaan ve Ayperi gerçekten dinen boşandılar; fakat, Emin Ağa güzel bir ayrıntıyı kaçırmadı. Kaan, "Üç Talak" hakkını kullanmadı sadece bir tanesini kullandı. Bu da demek oluyor ki Ayperi ile tekrar evlenebilir. 

Dinen "Üç Talak" hakkı şunu söylüyor: Bir erkeğin, bir kadını imam nikahı ile üç kere alma ve boşama hakkı var. Üçüncü boşamadan sonra dördüncü bir hakkı olmadığı için kadın bir başkası ile evlenme hakkını kazanıyor.

Emin Ağa ise, bu durumu Kaan'ın yüzüne vurup kendisinin de Ayperi'ye sevdalandığını söyler. Bu yüzden Asım Dede ile oynaadıkları oyunun hakkını savunur. Fakat, Kaan dedesine karşı çok sert bir tavır takınır ve aralarında büyük tartışma yaşanır!

Ver Elini Aşk'ın 10. Bölümünde neler olacak?

Ayperi, Emin Ağa'nın buluşma teklifini Sue için kabul etmişti. Kaan, olayın bu tarafını bilmiyordur. Simten'in kendisine gönderdiği fotoğraf yüzünden Ayperi'ye öfkeleniyor ve ihanete uğradığını düşünüyor. Ayperi'nin kendisinden özür dilemesini bekliyor; ama, sevdasından da hiç bir şey eksilmiyor! Ayperi de bu uzaklıktan dolayı çok üzgündür. Her şeyin güzel gittiği akşamın bir fotoğraf yüzünden bozulmasına içerliyordur. Kaan'ın kendisini dinlemeden tepki vermesine ise, kırgındır... Ayperi, Kaan'ın beklediği özürü dileyecek mi? Yoksa inat edip, tekrar patron-çalışan durumuna geri mi dönecek? İkili kalplarinin sesini dinleyip, tüm olan biteni geride mi bırakacak?

Oğuz ise, inatla Lalin'in listesini bitirmek için acele eder. Sıra 33. maddeye gelince duvara toslamış gibi olur. Maddede "Aşık Olmak!" yazmaktadır. Oğuz için sınırın kıyısıdır bu madde. Lalin ise, önemsediği maddenin gelmesinden dolayı mutludur; fakat, karşısında "Davar-Man" olunca işler karışmaya balar. Oğuz saf saf kendisi dışında birisine aşık olabileceğini düşündüğü Lalin'e yüklenince, Lalin boş durmaz. Onunla tatlı tatlı eğlenir... Bu madde Lalin ve Oğuz'u aşka uçuracak mı? Oğuz cesaretli davranıp Lalin'e hissettiklerini bu madde aracılığıyla açabilecek mi?

Ver Elini Aşk'ın Son Bölümü İzleyelim:

Ver Elini Aşk, eğlence ve aşk dolu yeni bölümüyle, yeni gününde Kanal D ekranında!...

VER ELİNİ AŞK VİDEOLARI