X
X

Kara Yazı 4. Bölüm'de Neler Oldu?

23.04.2017 Pazar 13:00 (Güncellendi: 15.05.2017 - 16:17)

Kara Yazı’nın 23 Nisan 2017 Pazar akşamı yayınlanan 4. Bölümünde Oğuz Karahan, Derya'nın çocuğunu kullanarak Halil'i manipüle ediyor! Yaren ve Mehmet arasında öpücük krizi farklı bir boyuta ulaşıyor! Derya ise, çocuğu Ali'nin bakıcılığını üstlenenlerin taşınacaklarını öğrenmesinden sonra hastaneden kaçıyor! Derya, hastaneden nasıl kaçtı? Derya'nın hastaneden kaçmasına Erdem mi yardım etti? Halil, torunu öğrendikten sonra ne yapacak?

Kara Yazı 4. Bölüm'de neler oldu? Kara Yazı 5. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Yaren ve Mehmet arasında sırlar açığa mı çıkıyor?

Mehmet, Yaren'i öptükten sonra ondan sert bir tokat yer. Yaren arkasına bakmadan şirketten çıkar gider. Mehmet de peşi sıra kendisini neden öptüğünü anlatmak için çıkar. Fakat Yaren'in, Mehmet'i dinleme isteği yoktur. Mehmet inatçılık eden Yaren'i sırtladığı gibi teknesine götürür. Aralarında geçen konuşmalar sırasında Yaren, Mehmet'ten sakladığı sırrı açıklama noktasına gelir. Yaren, Mehmet'e gerçekleri anlattı mı? Mehmet, öpücük olayını nasıl izahat etti?

Oğuz Karahan, Halil'e torunu Ali ile ilgili bilgileri veriyor!

Oğuz, cezaevinde kızı Derya'yı öldürmekten vazgeçen Halil'in düşüncelerini etkilemek için ona eline silah aldıracak planını devreye sokar. Amacı, namusuna düşkün olan Halil'in gizlice çocuk yaptığını öğrendiği Derya'yı öldürmesidir. Bunu tetiklemek için de Deya'nın çocuğu ile ilgili bilgileri Halil'e verir. Oğuz Karahan, ailesinin içine düşeceği kara lekenin - Mehmet'in öldürdüğünün ortaya çıkması - Derya'nın ortadan kalkması ile çözüleceğini düşünür. Halil öğrendiklerinden sonra Derya'yı öldürecek mi? Oğuz amacına ulaşabilecek mi? Halil'in çocuk ile ilgili başka bir planı mı var?

Derya çocuğu için hastaneden kaçar!

Derya, çocuğu Ali'ye bakan Aslı ve Turgut’un taşınacaklarını öğrendikten sonra karar verir ve hastaneden kaçar. Derya, oğluna kavuşur; fakat, beklemediği bir olayla karşılaşır. Peki, Derya hastaneden nasıl kaçtı? Kaçmasını Oğuz Karahan mı sağladı? Derya'ya, Erdem mi yardım etti?

Kara Yazı'nın son bölümünde neler oldu?

Kara Yazı 5. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Torunu olduğunu öğrenen Halil ne yapacak? Yaren ve Mehmet arasındaki sırlar açığa çıkacak mı? Oğuz, Derya ile ilgili ne tür planlar yapacak? Erdem ve Derya arasında neler oluyor? Sorulara cevap niteliğindeki 5. bölüm fragmanını merakla bekliyor olacağız!

 

 

KARA YAZI VİDEOLARI