X
X

Kara Yazı 5. Bölümde Halil’den torununa beklenmedik tepki geliyor!

30.04.2017 Pazar 11:20 (Güncellendi: 15.05.2017 - 16:17)

Kara Yazı’nın 29 Nisan 2017 Pazar akşamı yayınlanan 5. Bölümünde Yaren, Derya’nın oğlu Ali’yi benimsemeyen babası Halil’e sert tepki veriyor! Ali’yi bağrına basan Yaren ise, Mehmet’in sürpriz yaklaşımına şaşırıyor! Yaren, Mehmet’in duyarlı tarafını görüyor! Halil, torunu ile ilgili düşüncelerini değiştirdi mi? Yaren, baba ocağından ayrıldı mı?

Halil, Ali’yi kabul etti mi?

Ömrü boyunca erkek evlat özlemi çeken Halil, erkek torununu kabul etmiyor. Torunu Ali’yi namusunu kirlettiğini düşündüğü kızı Derya’nın günahı olarak görmektedir. Halil önceki bölümün sonunda, Derya ile yüzleştikten sonra Ali’yi kucağına aldığı sırada Yaren ile karşı karşıya kalmıştır. 5. Bölüm fragmanında Ali’yi sahiplenmediğini görürüz. Onu cami avlusuna bırakmayı kararlaştırır. Peki Halil, gerçekten Ali’yi torunu olarak görmüyor mu? Halil, Ali’ye karşı katı tutumundan vaz geçti mi?

Yaren, Ali’yi sahiplenmeyen babasına tavrı ne oldu?

Yaren, yeğeni Ali’yi ilk kez babasının kucağında tanır. Derya’nın acılarını üzerinde taşıyan Ali, bu sefer de Halil’in katı yüreğinin ceremesini çekecekken Yaren imdadına yetişir. Yeğenini cami avlusuna bırakmayı düşünen babasına karşı gelir ve ilk kez bu kadar sert konuşur. Halil’e artık bir seçim yapmasını söyler: Ya kızlarını bağrına basacak ya da reddedecek! Halil, katı duygularını bırakıp kızlarını bağrına mı bastı?

Mehmet’ten, Ali’ye baba şefkati!

Yaren, babası ile yaşadığı son sorun üzerine Ali’yi de alıp gider. Kalacak yerleri olmayan Yaren ve Ali’ye, Mehmet kol kanat gerer. Mehmet’in olaya yaklaşımı ve Ali’ye olan duyarlılığı Yaren’in ona karşı olan duygularında bir nebzede olsa yumuşamaya neden olur. Yaren, Derya’nın içerde olmasına sebep olan Mehmet’e karşı yumuşadı mı? Mehmet, Yaren ve Ali’ye yardım ederken ne planlıyor?

Kara Yazı'nın son bölümünde neler oldu?

KARA YAZI VİDEOLARI